Galatasaray: 4 - HK Kayserispor: 1

Galatasaray: 4 - HK Kayserispor: 1

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Kayserispor'u 4-1'le geçerek haftayı 3 puanla kapattı.

Sarı-Kırmızılılar maçın 5'inci dakikasında Adem Büyük'le 1-0 öne geçtiler. Ryan Donk dakikalar 21'i gösterirken skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Galatasaray, 64'de Sofiane Feghouli'nin ayağından kazandığı golle farkı 3'e çıkardı. Konuk ekip HK Kayserispor 69'da Muris Mesanovic'le bulduğu golle skor 3-1 oldu.

Maçın uzatmalarında Feghouli ile bir gol daha bulan Galatasaray skoru 4-1'e taşıdı.

Karşılıklı ataklar başka gol getirmeyince maç Galatasaray'ın 4-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

FATİH TERİM'İN MAÇ SONRASI AÇIKLAMASI
Maç sonrası konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim; "İşin tekniği, taktiği, fiziği bir tarafa, bu gibi periyotların psikolojisinin iyi yönetilmesi gerekir. Rakiplerimiz puan kaybetmiş, siz kazanmak zorundasınız, bu bir. Neredeyse sağa sola dönme şansınız yok, her maçı kazanmak durumunda olduğunuz bir sezon.

Her geçen maç süreyi daha iyi oynuyoruz. Önce ilk yarılardı, sonra 60 dediler, 70-75 oldu şimdi. Her maçı kazanmak güzel bir şey bizim için. Zirvenin ortağı çok, rakipler çok fazla, her hafta ayrı bir hikaye. Kimseye bakmadan her maçı ayrı düşünerek ilerliyoruz.

Sadece kendi üç puanlarımıza odaklanmamız lazım. O zaman rakiplerin kaybının bir manası oluyor, yoksa bir anlam ifade etmiyor. Oyuncularıı kutluyorum."

Spor Toto Süper Lig'de günün sonuçları:

MKE Ankaragücü: 1 - Kasımpaşa: 1
Aytemiz Alanyaspor: 2 - BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1
Gaziantep FK: 5 - DG Sivasspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler