Galatasaray, Molde’yi eleyip Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı: 2-1

Galatasaray, Molde’yi eleyip Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı: 2-1

Temsilcimiz Galatasaray, 3-2'nin rövanşında Molde karşısında taraftarı önünde zorlansa da sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başardı.

ŞAMPİYONLAR ligi play-off turunda Galatasaray ile Molde rövanşta karşı karşıya geldi. RAMS Park’ta dolu tribünler önünde oynanan mücadeleyi temsilcimiz 2-1 kazanmayı başardı. Galatasaray, Norveç’te de 3-2 mağlup ettiği rakibini eleyerek adını 17. kez Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırmayı başardı.

Ülkemizi Devler Ligi’nde temsil edecek olan sarı-kırmızılıların gruplardaki rakipleri 31 Ağustos Perşembe günü saat 19:00’da başlayacak kur'a çekimiyle belli olacak.

Galatasaray’a galibiyeti ve Şampiyonlar Ligi biletini getiren golleri 7. dakikada penaltı Mauro Icardi ve 90+3’te frikikten Angelino kaydetti. Molde’nin tek golü 66’da Hestad’dan geldi.

VAR SAYESİNDE DERİN BİR OH!

81. dakikada Molde’nin golü Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla iptal edildi. Eriksen’in ara pasıyla savunma arkasına sarkan Berisha, kaleci Muslera’dan sıyrıldıktan sonra topu ağlara gönderdi. Yapılan VAR incelesi sonrasında Berisha’nın ofsaytta olduğu tespit edildi ve ağlara giden meşin yuvarlak gol değeri kazanmadı.

GOLLER NASIL OLDU?

5. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Kerem Demirbay’ın soldan kullandığı serbest vuruş sonrasında ceza sahası içinde hareketlenen Icardi, Mannsverk’in müdahalesiyle yerde kalınca hakem Marciniak penaltı noktasını gösterdi. 7. dakikada penaltıyı kullanan Icardi, kaleci Karlstrom ile meşin yuvarlağı farklı köşelere gönderdi: 1-0.

66. dakikada Molde beraberliği yakaladı. Kerem Aktürkoğlu ile Kerem Demirbay’ın anlaşmazlığında topu kapan Breivik, Boey’dan sıyrılarak soldan ceza sahasına girdi. Açısı daralan Breivik, pasını daha uygun durumdaki Hestad’a aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1.

90+3. dakikada sarı-kırmızılı ekip bir kez daha öne geçti. Ceza sahası dışı sol çaprazda kazanılan serbest vuruşu Angelino kullandı. İspanyol futbolcunun doğrudan kaleye vurduğu top barajdaki Ellingsen’e çarparak ağlara gitti: 2-1.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler