Galatasaray ve Trabzonspor'dan TFF'ye 'erteleme' talebi

Galatasaray ve Trabzonspor'dan TFF'ye 'erteleme' talebi

Galatasaray ve Trabzonspor yönetimi, TFF'ye 5 Ocak'ta Süper Kupa yarı final maçının ertelenmesi yönünde talepte bulundu.

5-6 Ocak'ta yarı final ve 10 Ocak'ta final maçı oynanacak Süper Kupa için geri sayım sürerken iki takımdan flaş bir hamle geldi.

HT Spor'un haberine göre ilk olarak Trabzonspor; Olumsuz hava koşulları, maç takvimi ve kadro sıkıntılarını gerekçe göstererek Süper Kupa'nın ileri bir tarihe ertelenmesi için resmi başvuruda bulundu. Bordo-mavili ekibin yarı finaldeki rakibi Galatasaray'dan da benzer bir hamle geldi.

Galatasaray da TFF'ye 5 Ocak'ta TFF Süper Kupa yarı final maçının ertelenmesi yönünde talepte bulundu. İki takım 5 Ocak'ta Gaziantep'te karşı karşıya gelecek. İki takımın maçı için satışa çıkarılan biletlerin ilgi görmemesi nedeniyle iki kulüp yönetimi de erteleme konusunda fikir birliğine vardı.

Kupa'nın bir diğer yarı finalinde ise 6 Ocak'ta Adana'da Fenerbahçe ile Samsunspor karşı karşıya gelecek. Adana'daki maçın biletlerinin ise büyük bir bölümü satıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.