Galatasaray’da Mahmut Recevik’e ihraç şoku

Galatasaray’da Mahmut Recevik’e ihraç şoku

Galatasaray Disiplin Kurulu ve Yönetim Kurulu 2019 Genel Kurulu sonrası açılan divan kuruluna iftira davası neticesinde, kulübün eski yöneticisi Mahmut Recevik'in ihracına karar verdi. Karar, Mart ayındaki olağan genel kurulda oylamaya sunulacak.

Galatasaray’da merhum başkanı Mustafa Cengiz'in ibrasızlığıyla sonuçlanan 23 Mart 2019'daki genel kurulla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Bu genel kurulda, divan kurulu ile ‘evet-hayır' oyları konusunda polemik yaşayan üyelerden Mahmut Recevik hakkında ‘ihraç' kararı verildi. Disiplin kurulu Recevik'i, hileli bir başvuru ile divan heyetini hedef aldığı, camiayı yanılttığı ve linçe sebep olduğu gerekçesiyle üyelikten ihraç etti.

Mahmut Recevik'in ihracı Mart ayındaki olağan genel kurulda üyelerin onayına sunulacak.

MAHMUT RECEVİK KİMDİR?

1958 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Mahmut Recevik, Saint Joseph Fransız Erkek Lisesi'ni bitirdi. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi'ni, 1988'de ise Londra Üniversitesi Turizm ve Otelcilik okullarını bitirdi.

1990-2000 yılları arasında Çırağan Palace Kempinski Oteli'nde görev yaptı. 2000 yılından bu yana ise kendi turizm işletmesini çalıştırıyor.

İyi derecede Fransızca ve İngilizce bilen Recevik, evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler