Galatasaray'da Muslera sakatlandı

Galatasaray'da Muslera sakatlandı

Galatasaray'ın kaptanı ve tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, Trabzonspor maçında ayağına aldığı darbe sonrasında sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı.

SPOR Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Kar yağışı altında oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera sakatlık geçirdi.

Uruguaylı file bekçisi 80. dakikada Bakasetas’ın sert frikiğini kurtardıktan sonra topu tamamlamak isteyen Bartra’ya engel olmak istedi. Topu uzaklaştırmayı başaran Muslera, ayağına aldığı darbe sonrasında yerden kalkamadı. Sağlık ekiplerinin tedavisinin ardından Galatasaray kaptanı için sedye istendi ve direkt olarak soyunma odasına gitti.

Fernando Muslera’nın oyundan çıkmasıyla oyuna yedek kaleci Okan Kocuk 85. dakikada oyuna dahil oldu.

Maçın ardından Galatasaray’ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Sağ ayağına darbe alan Fernando Muslera'nın durumu yapılacak tetkikler sonrasında belli olacaktır" ifadelerine yer verildi.

muslera-resim-02-001.jpg

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada "Kaptanımız Fernando Muslera'nın sponsor hastanemiz Liv Hospital'da yapılan tetkiklerinde, ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmiştir. (Navicular İmpaksiyon)" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler