Galatasaray'dan Zaniolo ve Nelsson için karar!

Galatasaray'dan Zaniolo ve Nelsson için karar!

Galatasaray; Juventus, Milan ve Newcastle United’ın da aralarında olduğu çok sayıda kulübün talip olduğu Zaniolo’nun bonservis bedelini net 30 milyon Euro olarak belirledi.

ŞAMPİYON kadrosunu Wilfried Zaha, Angelina, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Kerem Demirbay transferleriyle güçlendiren, buna karşın sadece Mustafa Mohamed'in satışından 5 milyon 750 bin Euro bonservis geliri elde eden Galatasaray yönetimi, Finansal Fair Play (FFP) hesabında 14 milyon Euro ekside olduğu için oyuncu satışına sıcak bakıyor. Bunun için de 2 aday var; Nicolo Zaniolo ve Victor Nelsson.

ZANIOLO'NUN EN CİDDİ TALİBİ JUVENTUS

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Geçtiğimiz şubat ayında 15 milyon Euro’ya alınan Zaniolo’nun menajeri, Juventus, Milan, Suudi Arabistan kulüpleri ve biri Newcastle United olduğu öğrenilen 2 İngiliz ekibiyle görüşmeler yapıyor. En ciddi alıcı olarak görünen Juventus bir ay önce 20 milyon Euro artı ABD’li orta saha oyuncusu Weston McKennie’yi bonservisiyle vermeyi önermiş ancak kabul edilmemişti. İtalyan ekibi 1 aydır teklifini yenilemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler