Galatasaray'ın flaş transferi Radamel Falcao İstanbul'da

Galatasaray'ın flaş transferi Radamel Falcao İstanbul'da

Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek için çaba gösterdiği Radamel Falcao, özel bir uçakla İstanbul'a geldi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, futbol A takım idari direktörü Şükrü Hanedar, menajer Ahmet Bulut ve ailesi ile birlikte Monako'dan kalkan özel uçakla saat 20.00'de İstanbul'a ulaşan Radamel Falcao'yu binlerce sarı kırmızılı taraftar karşıladı.

Radamel Falcao, GSTV'ye yaptığı ilk açıklamada "Önceliklike Tanrı'ya çok şükürler etmek istiyorum çünkü böyle özel bir formayı giymeyi nasip etti bana... Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum' dedi.

Galatasaray'ın uzun süredir transfer etmek için çaba gösterdiği Radamel Falcao, özel bir uçakla İstanbul'a geldi.

Falcao ve ailesi uçaktan indiği sırada, Kolombiyalı futbolcunun çocuklarına Galatasaray forması giydirilirken, Falcao ve ailesi sonrasında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nin çıkışına yöneldi.

Terminalin çıkışında bekleyen binlerce Galatasaray taraftarının sevgi gösterisiyle karşılaşan Falcao, taraftarlara üçlü çektirdi ve 'Falcao' yazılı atkıyı tutarak selam verdi.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Falcao, eşi ve çocuklarıyla uçağa binmeden önceki fotoğraflarını paylaştı ve "Geliyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna katmayı başardığı Radamel Falcao'yu kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı.

Galatasaray taraftarları, Monaco'dan renklerine bağladıkları yeni transferleri Radamel Falcao için Florya Genel Havacılık önüne akın etti. Erken saatlerden itibaren toplanan yaklaşık 10 bin sarı kırmızılı taraftarlar meşalelerle tezahüratlarda bulundu.

Sarı-kırmızılı taraftalar, transferde yoğun mesai harcayan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'a da tezahüratlar yapması dikkatlerden kaçmadı.

Sarı kırmızılıların bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği 33 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

galatasaray-falcao-istanbulda-resim-09.jpg

Fransız kulübü bonservis bedeli almayacak ancak kontrata ‘bir sonraki satıştan yüzde 60 pay' maddesi konulacak. Galatasaray, Radamel Falcao ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. 

33 yaşındaki yıldız golcü yıllık 5 milyon Euro+bonuslar karşılığında Galatasaray'a “Evet” dedi. Radamel Falcao, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde tur atlaması durumunda ise 1.5 milyon Euro daha kazanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler