Galatasaray'ın galibiyetinde 2 futbolcu maça damga vurdu

Galatasaray'ın galibiyetinde 2 futbolcu maça damga vurdu

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-0'la geçen Galatasaray'da biri sahada biri tribünde iki futbolcu maça damga vurdu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma oynanırken ise tribündeki bir görüntü dikkat çekti.

Galatasaray'da yabancı sayısı nedeniyle sözleşmesi dondurulan Martin Linnes eşi ve kızıyla birlikte tribünden maçı takip etti. Norveçli futbolcunun kadro dışı olması ve soğuk havaya rağmen karşılaşmayı eşi ve küçük kızıyla birlikte izlemesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte Martin Linnes hakkındaki yorumlardan bazıları:

"Maçın adamı kadro dışı kalmasına rağmen soğuk hava demeden tribünde çocuğu ve eşiyle maça gelen bu zamana kadar hiç bir maçı kaçırmayan Martin Linnes'tir. Diyen bir tek ben miyim?"

"Ruhlarını armaya adamış bir aile: Linnes Ailesi... Martin Linnes, bu sezon kadro dışı kalsa da idmanları, bireysel çalışmaları hatta ve hatta Galatasaray'ın maçlarını tribünden takip etmeyi hiç bırakmadı. Üstelik eşi Elisabeth Haugen ve dünyalar tatlısı kızıyla birlikte!"

"Bir yanda oynayamayacağını bildiği halde ailesiyle bu soğukta maçı izlemeye gelen Martin Linnes, diğer yanda yeşil sahalarda olduğu halde maçı oynamaya bile gelmeyen ruhsuz oyuncular.."

galatasaray-tribun-martin-linnes-resim-01122.jpg

"Martin Linnes ve ailesi, siz çok çok çok güzelsiniz. En büyük iyi ki sana Linnes #SaldırGALATASARAY"

"Martin Linnes ve ailesi... Onca yapılana rağmen asla takıma küsmeyip üstelik bir de her maça gelmeleri... Gerçek kral Linnes..."

"Lemina, Seri ve Ömer Bayram dışında ilk yarının en iyisi; havanın soğukluğuna aldırış etmeden eşi ve çocuğunu alıp takımını izlemeye gelen Martin Linnes'ti..."

"Bu soğukta karısını çocuğunu alıp maça gelen Martin Linnes. Her hafta koşmaya üşenip maçta yürüyen ruhsuzlar. Bazılarının senden öğreneceği dersler var Kuzeyin Kralı..."

"Senin ahın var bu takımda Martin Linnes şu ruhsuzlar ordusu sahadayken senin tribünde olman adalet değil.!"

"Martin Linnes devre arasında kesinlikle takıma dönmeli. Kadro dışı bırakıldığı takımın maçına soğukta eşini, çocuğunu alıp gelen adam ruhunu sahaya koysa milyon dolarlık ruhsuzlara on basar."

"Galatasaray sensin Martin Linnes!"

"Düşünsene ileride büyüyorsun ve böyle bir fotoğrafın var babana Kuzeyin Kralı diyorlar. Herkes saygı ve özlemle ocakta beklediğini yazıyor. Kızı babasıyla nasıl gurur duyar be. Sen çok iyi bir baba, futbolcu, adamsın. Seviyoruz seni aslan yürekli Martin Linnes."

GELELİM İKİNCİ FUTBOLCUYA
Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u ağırlayan Galatasaray'da Fatih Terim'in kadro tercihinde Ömer Bayram sivrilen isim oldu. Orjinal sol bek Ömer Bayram, Rize maçında orta sahada mücadele etti. Dinamik oyunu ve hırsıyla orta sahada takımına enerji veren Ömer Bayram'ın performansı taraftarları memnun etti.

Taraftarların gözünde tek eksiği ise oyun görüşünde karar verirken ağır kalması oldu. İşte o tepkiler:

"Ömer Bayram, Messi var mı? Var Ronaldo var mı? Var Neymar var mı? Var karışık yükle o zaman :)"

"Ömer Bayram sen adamın dibisin dibi."

"Ömer Bayram mısın Toni Kroos mu be mübarek.."

"Ömer Bayram fanı olmak için nereye başvuru yapılıyor aidatı ne kadar Konya şubesi temsilciliğine nasıl ulaşabilirim @GalatasaraySK"

"Muslera Ömer Bayram ve Adem Büyük bunların etrafına kadro kurulması lazım. Anayasanın değişmeyen ilk 3 maddesi gibi ..."

"Ömer Bayram, Fatih hocanın en büyük transferidir."

"Ömer Bayram'ın Gareth Bale ile karşılaştırılması çok büyük bir haksızlık, Ömer Bayram açıkara daha iyi..."

"Sezon başı gönderilmesini en çok istediğim oyuncuydu Ömer Bayram. Teşekkür ederim beni haksız çkardığın için böyle devam et Aslanım."

"Ömer Bayram geçen sezon tribünler tarafından ıslıklanıyordu. Şu an mücadelesiyle alkış alıyor. Yeteneği kısıtlı ama elinden geleni yapıyor. Yeteneğine güvenip kendini takıma vermeyenler belki ders çıkartır."

omer-bayram-galatasaray-resim-011.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler