Galatasaraylılar'a müjde! Falcao yarın İstanbul'da!

Galatasaraylılar'a müjde! Falcao yarın İstanbul'da!

Galatasaray-Falcao flörtünde son dakika... Galatasaray, yılan hikayesine dönen Falcao transferinde mutlu sona ulaştı. Kolombiyalı süperstar, özel uçakla ailesiyle beraber yarın İstanbul'a gelecek.

Galatasaray’ın uzun zamandır transfer etmek için çabaladığı, Monaco’nun ligde oynadığı ilk üç maçta kadroya alınmayan Radamel Falcao transferi tamamlandı. Monaco Kulübü ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, Radamel Falcao transferini bitirdi.

Radamel Falcao ile görüşmelere ilk başlanan zamanlarda Galatasaray Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak ile birlikte çekilmiş fotoğrafı sosyal medyaya düşen, bu gelişmeden sonra Monaco’nun bonservis bedeli istemeye başladığı Radamel Falcao için Galatasaray’ın, bonservis bedeli ödemeden anlaşma sağladığı öğrenildi. Galatasaray’ın, Monaco’ya sonraki satıştan yüzde 50 pay vereceği belirtildi.

Galatasaray, Radamel Falcao ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. 33 yaşındaki yıldız golcü yıllık 5 milyon Euro+bonuslar karşılığında Galatasaray’a “Evet” dedi.

Radamel Falcao, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tur atlaması durumunda ise 1.5 milyon Euro daha kazanacak.

Menajer Ahmet Bulut, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla transferi bir anlamda doğruladı. Ahmet Bulut, Radamel Falcao ile çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

falcao-ahmet-bulut-resim-08.jpg

VE KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama:

"Profesyonel futbolcu Radamel Falcao García Zárate'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler