Gazeteci Erk Acarer evinde saldırıya uğradı

Berlin'de saldırıya uğrayan gazeteci Erk Acarer, "Binanın müşterek avlusunda silahlı üç kişinin saldırısına uğradım. Saldırganlardan biri ‘Yazmayacaksın ulan’ diye bağırıyordu. Olay sırasında tanıklar çok fazla arttığı için silah kullanamadılar" dedi.

Berlin'de ikamet ettiği apartmanın avlusunda saldırıya uğrayan gazeteci Erk Acarer, failler hakkında bir fikri olduğunu ancak güvenlik güçlerinin arama çemberlerinin genişlememesi için kendisinden bir isim veya grup ismi kamuoyuna söylememesini istediğini söyledi.

Saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaşan Acarer, "Açıklamalardaki gibi oturduğum binanın müşterek avlusunda silahlı üç kişinin saldırısına uğradım. Saldırganlardan biri ‘Yazmayacaksın ulan’ diye bağırıyordu. Olay sırasında tanıklar çok fazla arttığı için silah kullanamadılar" dedi.

"Bilin ki elimden geldiğince ne Berkin Elvan’ın ne Nihat Kazahan’ın ahını sahipsiz bırakmayacağım. Bu ülkede açlıktan ve soğuktan uyuyamayan çocuklar yarattınız. Bu nedenle biz uyuyan çocuklarımızın üstünü örtmeye bile utanır hale geldik" diyen Acarer, "Şimdi daha sert olma zamanıdır. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Ama biliniz ki hesabını sormaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler