Gazeteci İsmail Saymaz'ın 'ev hapsi' kaldırıldı

Gazeteci İsmail Saymaz'ın 'ev hapsi' kaldırıldı

"Gezi Parkı" soruşturması kapsamında, "ev hapsi" verilen gazeteci İsmail Saymaz'ın, ev hapsi 56. gününde kaldırıldı. Adli kontrol şartı, karakola giderek haftada bir gün imza ve yurt dışı çıkış yasağına çevrildi.

"SARAY" talimatıyla Gezi Direnişi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve ev hapsi kararı verilen gazeteci İsmail Saymaz'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

EV HAPSİ KALDIRILDI

Hakkında yürütülen adli soruşturma kapsamında İsmail Saymaz'a verilen 'ev hapsi' cezası kararı kaldırıldı.

Saymaz'ın, ev hapsi 56'ncı gününde kaldırıldı. Ceza, adli kontrol şartı, haftada bir gün karakola giderek imza ve yurt dışı çıkış yasağına çevrildi.

İSMAİL SAYMAZ'DAN 'TEŞEKKÜR'

Karar sonrası gazeteci İsmail Saymaz X hesabından yaptığı paylaşımda; "56 gündür devam eden ev hapsim bugün itibariyle kaldırıldı. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan eşime, aileme, sevgili avukatlarım Turgut Kazan, Aslı Kazan ve Serdar Laçin’e, desteğini ve dayanışmasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler