Gaziantep FK, Hatayspor’u deplasmanda devirdi: 1-2

Gaziantep FK, Hatayspor’u deplasmanda devirdi: 1-2

Spor Toto Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Hatayspor deplasmanına konuk olan Gaziantep FK sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve maç fazlasıyla zirveye yerleşti.

SÜPER Lig’de sezona çok iyi bir başlangıç yapan Gaziantep FK, 3. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor engelini de başarıyla aştı.

Karşılaşmanın 7. dakikasında savunmada topu kaptıran Hatayspor, Joao Figueiredo’nun golüyle 1-0 geriye düştü. Ancak ritmini kaybetmeyen Hatayspor, 31. dakikada Seba Lobjanidze’nin asistinde Ayoub El Kaabi ile golü buldu ve ilk yarı 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Gaziantep FK, Marko Jevtovic’in 49. dakikada attığı golle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca konuk ekip sahadan galibiyetle ayrıldı.

Ligdeki ilk maçında Demir Grup Sivasspor’la yaptığı karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Gaziantep FK, ikinci haftada oynadığı Ankaragücü maçından sonra Atakaş Hatayspor’u da devirerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Antep, 7 puana ulaştı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

İlk maçında Trabzonspor’a yenilen Atakaş Hatayspor, ligdeki ikinci mücadelesinden de yenilgiyle ayrıldı.

Süper Lig'de gecenin diğer sonuçları:
Giresunspor: 1 - Kasımpaşa: 0
Antalyaspor: 5 - Trabzonspor: 2

TFF 1. Lig'de günün sonuçları
Tuzlaspor: 0 - Bandırmaspor: 2
Samsunspor: 1 - Eyüpspor: 1
Altınordu: 0 - Sakaryaspor: 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler