Gaziantepspor: 0 - Beşiktaş: 4

Gaziantepspor: 0 - Beşiktaş: 4

Beşiktaş, Gaziantepspor deplasmanında son 15 dakikada coştu. Rakibini 15 dakikadaki 4 golüyle 4-0 yenen siyah beyazlılar, 6 puana ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Beşiktaş'ta, kart cezalısı Quaresma'nın yerine Sosa görev yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Portekizli futbolcunun yokluğunda Sosa'yı ilk 11'e dahil etti. Siyah-beyazlı ekipte bundan önceki iki lig maçında sonradan oyuna giren Mario Gomez, ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. Ligin ilk iki maçında Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor'a karşı ilk 11'de görev alan, Mersin deplasmanında attığı 3 golle dikkatleri üzerine çeken Cenk Tosun, Gaziantepspor mücadelesinde yedek kaldı.

ANTEP'TE DEĞİŞİKLİK YOK
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ise geçen hafta Bursaspor karşısında tek golle 3 puan alan kadroda değişikliğe gitmedi. Bursaspor deplasmanında olduğu gibi Gaziantep ekibinin kadrosu, Karcemarskas, Barış Yardımcı, Arokoyo, Vranjes, Marcal, Abdülkadir Kayalı, Abuda, Larsson, Chibuike, Camara, Muhammet Demir'den oluştu.

GOMEZ'DEN ÜSTÜSTE POZİSYONLAR
Karşılaşmaya ev sahibi ekip son 2 haftada olduğu gibi topun arkasına geçerek başladı. Beşiktaş da Mario Gomez'e top indirip onun dağıtacağı toplarla ve kanatlardan yapılacak ortalarla etkili olmaya çalıştı. 8. dakikada böyle bir pozisyon yakalayan ssiyah beyazlılarda Gomez topa ayağını uzatamadı. Diğerinde ise tecrübeli isme Arokoyo müsaade etmedi. İlk yarı bu pozisyonların gol olmaması nedeniyle 0-0 sona erdi. Gaziantepspor ilk yarıda tehlikeli bir pozisyon yakalayamadı. 

OĞUZHAN SAHNEDE!..
İkinci yarıdaki ilk tehlikeyi yaratan ev sahibi oldu. 64. dakikada Chibuike defansı geçip vurdu ama top auta gitti. Pozisyon bulmakta oldukça zorlanan Beşiktaş aradığı golü 76. dakikada bir duran topta buldu. Oğuzhan, ceza sahası önünde kullanılan serbest vuruşta nefis vurdu ve geçen sezonki gibi Kamil Ocak'ı boş geçmedi. İlk haftanın yıldızı, golle tanışmış oldu. 

KARTAL FARKA KOŞTU
Golden sonra rahatlayan Beşiktaş, 83. dakikada Cenk'in yerde kalmasıyla bir penaltı kazandı. Atışı kullanan Cenk, bu sezonki 4. golünü atarak takımını rahatlattı. 86. dakikada fark güzel bir kontratakla 3'e çıktı. Cenk'in pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan, daha boş durumdaki Olcay'ı gördü, o da skoru 3-0'a getirdi. Son dakikada Kerim de bir gol attı ve skoru belirleyen isim oldu: 0-4

Beşiktaş son 15 dakikadaki fırtınasıyla sahadan 4-0 galip ayrıldı ve 6 puana yükseldi. Siyah beyazlılar böylece 3 hafta sonunda 10 gole ulaşmış oldu.   

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler