Gaziantep'te 23 yaşındaki genci öldürüp, bağ evine gömmüşler!

Gaziantep'te 23 yaşındaki genci öldürüp, bağ evine gömmüşler!

2 yıldır kayıp olarak aranan 23 yaşındaki Mehmet Ali Topallar'ın 3 kişi tarafından öldürülüp, metruk bir bağ evinin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı.

GAZİANTEP’in Şahinbey ilçesi Barak Mahallesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Mehmet Ali Topallar, 2020 Ekim ayında evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında polis, F.K, A.C.Ş ve M.E.K’yi şüpheli olarak tespit etti. F.K'nin 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan, A.C.Ş’nin ise 'yağma' suçundan cezaevinde tutuklu bulundukları tespit edildi.

A.C.Ş yapılan sorgusunda Mehmet Ali'yi öldürerek Gaziantep Havalimanı yolu üzerindeki metruk bir bağ evinin bahçesine gömdüklerini söyledi. A.C.Ş’nin yer göstermesiyle bağ evinin bahçesinde kazı yapıldı. Bulunan parçalar Diyarbakır Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı’nda incelendi.

Yapılan incelemede kemiklerin Mehmet Ali Topallar’a ait olduğu belirlendi. Olayın diğer şüphelisi M.E.K de polisin teknik ve fiziki takibinin ardından operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre emniyetteki işlemleri tamamlanan M.K.E çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

SHOW TV'DE GÜNLERCE KONUŞULDU

Yaklaşık 2 yıldır kayıp Mehmet Ali Topallar ile ilgili ailesinin başvurusu ile Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın 'Vazgeçme' isimli programında günlerce yayın yapılarak 'kaybolma hikayesi' gündemde tutuldu.

mehmet-ali-topallar-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler