Gaziantep'te feci kaza: Ezgi öldü, Şimal ağır yaralı

Gaziantep'te feci kaza: Ezgi öldü, Şimal ağır yaralı

Gaziantep'te ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, scooterla seyir halindeki Ezgi Alya Yiğit ile Şimal Toprak'a çarptı. 17 yaşındaki Ezgi öldü, Şimal ise yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor.

Kaza, Şehitkamil ilçesine bağlı Batıkent Mahallesinde meydana geldi. Osman S. (17) idaresindeki araç, dershaneden çıktıktan sonra scooterla yol kenarında seyir halinde olan Ezgi Alya Yiğit (17) ile Şimal Toprak’a (17) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşerek savrulan genç kızlar ağır yaralandı.

Bir kolejde eğitim gördükleri öğrenilen ve feci kazada ağır yaralanan Ezgi Alya Yiğit ile Şimal Toprak, 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede ameliyata alınan Ezgi Alya Yiğit, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şimal Toprak’ın ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

17 yaşındaki lise öğrencisi Ezgi Alya Yiğit hayatını kaybetti.

17 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan genç kızlardan birinin ölümüne, diğerinin ise ağır yaralanmasına neden olan ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen Osman S. isimli 17 yaşındaki otomobil sürücüsü, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sürücünün gözaltındaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler