Gaziantep'te korkunç cinayet

Gaziantep'te korkunç cinayet

Gaziantep'te 12 yaşındaki Suriyeli çocuğun boğazını keserek öldüren zanlının, talihsiz çocuğun kafasını gövdesinden ayırdığı ve bir kuyuya attığı ortaya çıktı.

Önceki gün, Şahinbey ilçesi, Karayılan Mahallesindeki bir depoda boğazı kesilmiş bir çocuk cesedi bulunmasının ardından cinayet zanlısının yakalanması için başlatılan araştırma sonrası, cinayeti, cezaevinden yeni çıkan CP.'nin işlediği öğrenildi.

BAŞINI GÖVDESİNDEN AYIRIP KUYUYA ATMIŞ
Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen C.P., yakalandıktan sonra, 12 yaşındaki Suriyeli çocuğu, kullanılmayan depoya götürüp tuvalette kafasını gövdesinden ayırdıktan sonra kesik başı poşete koyduğu, daha sonra da kullanılmayan metruk bir evin bahçesinde bulunan su kuyusuna attığını itiraf etti.

SURİYELİ ÇOCUK 250 TL İÇİN CANINDAN OLMUŞ
Katil zanlısı C.P.'nin 12 yaşındaki Suriyeli çocuğu, ustasının başka birine iletmesi için verdiği 250 TL'yi istemesi ve çocuğun vermemek için direndiği için işlediği öğrenildi. Emniyetteki ifadesinde susma hakkını kullandığı öğrenilen katil zanlısı mahallelinin linç girişimi sonucu yaralanması sonrası getirildiği Şehitkamil Devlet Hastanesi'den güvenlik gerekçesi nedeniyle morg kapısından çıkarıldığı görüldü.

İTFAİYE EKİPLERİNİN 11 SAATLİK ÇALIŞMASI SONUCU ÇIKARILDI
Öte yandan, katil zanlısının çocuğun kim olduğu anlaşılmaması gerekçesiyle kafasını kestiği ve kuyuya attığını itiraf ettiği belirtildi. Evli ve ailesinden ayrı yaşadığı öğrenilen katil zanlısı C.P.'nin öldürdüğü iddia edilen Suriyeli çocuğun kesik başı itfaiye ekiplerinin 11 saatlik çalışması sonrası 20 metre derinliğe sahip olan dibi çamurlu su ile dolu kuyudan çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler