Gelin ve damat kazada can verdi!

Gelin ve damat kazada can verdi!

Mersin’in Gülnar ilçesinde bugün ikinci düğünleri olacak Ahmet Kamil Yıldız ile Fatma Yıldız (Çayan) çifti dün geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti. Talihsiz çift ile birlikte iki yakını da aynı kazada hayatlarını kaybetti.

İstanbul'da bir devlet kurumunda memur olan Ahmet Kamil Yıldız (27), aile fertleriyle birlikte Kastamonu'ya gelini almak üzere gitti. Dün öğleden sonra Fatih Süleyman Demir idaresindeki 34 ES 0454 plakalı otomobil, Kırıkkale-Kulu kara yolunun 40'ncı kilometresinde Bala ilçesi sınırında sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu araç şarampole yuvarlandı. Feci kazada defalarca takla atarak hurdaya dönen araçtaki Hüseyin Ay (35) ve gelin Fatma Çayan (27) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Fatih Süleyman Demir (39), Ahmet Kamil Yıldız ve Hilal Kartal Ay (26) ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Konya Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Kamil Yıldız ve Hilal Kartal Ay hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

4 GÜN ÖNCE EVLENDİLER
Kazada yaşamını yitiren Ahmet Kamil Yıldız ve Fatma Yıldız, 3 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı ilk düğünlerini gelinin yaşadığı İnebolu'da yaptı. Yapılan nikâh ve düğün töreni ile dünya evine giren genç çift, damadın memleketinde ki ikinci düğünleri için gelirken kazada yaşamlarını yitirdi.

İKİNCİ DÜĞÜNLERİNİ YAPAMADI
Hayatlarının en mutlu günü olan ikinci düğünlerinden bir gün önce geçirdikleri elim kazada yaşamlarını yitiren Ahmet Kamil Yıldız ile eşi Fatma Yıldız'ın ölümü aile fertlerini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Gelin Fatma Yıldız, aile fertlerince memleketi Kastamonu'ya götürülerek toprağa verileceği öğrenilirken, damat Ahmet Kamil Yıldız ise memleketi Gülnar İlçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

kirikkale-kulu-karayolu-kaza-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler