Gelinini üfürükçü hocaya kaptıran kaynana

Gelinini üfürükçü hocaya kaptıran kaynana

Ankara'da, film senaryolarını aratmayan bir dolandırıcılık olayı yaşandı.

Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan P.Ç. (30), cezaevinden çıktıktan sonra taşındığı yeni mahallesinde kendisini 'nefesi kuvvetli hoca' olarak tanıttı. İmajını güçlendirmek için dairenin dekorasyonunu özel yaptıran P.Ç., evine küçük bir tekke görüntüsü verdi.

ADAKLARIN PARASINI BANA VERİN
P.Ç.'ye başvuranlar arasında yer alan, bir temizlik firmasında çalışan M.A. ise sahte hocadan oğlu ile gelini arasında yaşanan şiddetli geçimsizliği çözmesini istedi. P.Ç., M.A.'nın oğlu G.A. ile gelini O.A.'yı "okuyup, üfleyerek" tedavi etti. P.Ç., M.A.'ya, "yuvalarına huzur gelmesi için 3 adak adayacaksın. Gelinini ve oğlunu her hafta okuyacağım. Adakları senin yerine onları ben keseceğim, adakların parasını bana vereceksin" dedi.
 
M.A., daha sonra P.Ç.'ye 3 adak bedeli olarak 3 bin TL verdi.
 
TAKİP EDİLİNCE YAKALANDI
P.Ç., gelin O.A. ile ilişki yaşamaya başladı. Karısını takip eden G.A., eşinin P.Ç.'nin yanına gittiğini öğrendi. Dolandırıldığını anlayan M.A. ve oğlu polise başvurdu. Şikâyet üzerine polis ekipleri P.Ç.'yi evinde gözaltına aldı. P.Ç., emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. O.A.'nın da evini terk ederek ilişki yaşadığı P.Ç.'nin yanına gittiği ve boşanma davası açtığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler