Genç kadro başarıyla mücadele etti: 2-1

Genç kadro başarıyla mücadele etti: 2-1

Ligin son maçına ligde kalmanın verdiği güven ve rahatlıkla giden Çankırı

Belediyespor, genç bir kadro ile çıktığı mücadeleden 2-1 yenilerek ayrıldı.

Oldukça sıcak ve nemin fazla olduğu bir havada oynanan karşılaşmanın ilk 11'inde 8 tane genç oyuncu ve lig maçlarında forma giymemiş oyuncularla mücadele veren Çankırı Belediyespor, Of seyircisinin de alkışlarını almasını bildi. Sahaya çıkan ilk 11'de takım kaptanı olarak da Ali Yakup sahada yer alıyordu.

Maçın daha 2. dakikasında ceza sahasında yaşanan karambolde Arslan'ın ayağından çıkan top, adeta tekerlene tekerlene kalecimizin Serkan'ın bakışları arasında filelerle buluştu. Erken gol, genç futbolcularımızda beklenen paniği yaratmasına karşın, ilerleyen dakikalarda maçta dengeyi sağlamamızı getirdi. Maçın 35'inci dakikasında Samet'in kafası az farkla avuta çıkarken ilk yarı Ofspor'un 1-0 üstünlüğü ile soyunma odasına gitmemizi önleyemedi.

İKİNCİ YARI
İkinci yarıya Mahmut'un yerine Evren'i alarak başlayan takımımız, forvette etkili olma düşüncesindeydi. Yine Çankırı Belediyespor Ofspor ceza sahası içerisinde gol ararken, kaptırılan bir top ile defansda eksik yakalanmanın verdiği dezavantajla kalemizde Çağrı'nın ayağından 2'inci golü gördüğümüzde dakikalar 59'u gösteriyordu. Skor tabelasında 2-0 göstermesine karşın net 3 gol pozisyonumuz sonuçsuz kalmıştı. Kalede Serkan yediği iki gole karşın başarılı kurtarışlarıyla kalede güven veren kurtarışlar yapıyordu. Bu arada kaptan Ali Yakup'un ceza sahası dışından vurduğu şut, üst direkte patlıyor ve top avuta çıkarken tribünlerdeki alkışlar da sahaya dalga dalga yayılıyordu.

Maçın 65'inci dakikasında oyuna Fatih'in yerine giren Hasan, 77. dakikada takımının tek golünü kazandıran vuruşu yapıyordu. Golden sonra Ofspor ceza sahası içerisinde konuşlanan Çankırı Belediyespor, Ali Yakup'un kaleci Muzaffer ile karşı karşıya kalıp, vuruşu kalecinin ayaklarından dışarıya çıkınca maç da 2-1 Ofspor'un üstünlüğü ile sona eriyordu.

OFSPOR: 2 - ÇANKIRI BELEDİYESPOR: 1

HAKEMLER: Çetin Topuz xx, İlyas Emektar xx, Serhat Tekgöz xx

OFSPOR: Muzaffer ***, Ahmet Hakan ***, Haktan **, Ali İhsan **, Kemal ** (Dk. 46 Ercan **), İbrahim **, Çağrı ***, Samet **, Ahmet ** (Dk. 79 Orhan *), Hicabi **, Arslan *** (Dk. 72 Recai *)

ÇANKIRI BELEDİYESPOR: Serkan ***, Samet ***, Erçin **, Bayram **, Mehmet Ali **, Fatih ** (Dk. 65 Hasan **), Recep **, Aykut **, Mahmut ** (Dk. 46 Evren **), Mehmet **, Ali **

GOLLER:
Dk. 2 Arslan, Dk. 60 Çağrı (Ofspor), Dk. 77 Hasan (Çankırı Belediyesi)

KARSSPOR KÜME DÜŞTÜ
Grubun en dikkat çekici maçı Ankara - Bağlum Stadında oynanan Pursaklarspor - Karsspor karşılaşmasıydı. Bu maçın sonucu 1-1 ile tamamlanınca, gruptan düşen takımlar kervanına Erzurumspor ve Kırşehirspor'dan sonra katılan Karsspor oldu.

Fotoğraf 1: Pazar günü oynanan karşılaşmanın ilk onbiri. Fotoğraf 2: Maçtan bir görüntü. Fotoğraf 3: Başkan Şireci, şeref tribününde Ofspor Kulübü Başkanı Ercan Saral ve Of Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte.



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler