Genç kız kurşun yağdırdı: 3 ölü (Video)

Genç kız kurşun yağdırdı: 3 ölü (Video)

Afyonkarahisar'da, babasının dövüldüğünü

gören bir kız komşularına kurşun yağdırdı. İki aile arasında çıkan kavga kanlı bitti. Olayda, aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde, daha önce aralarında husumet bulunan Mercan ve Taşağıl ailesi arasında tartışmayla başlayan kavga kanlı bitti. İlyas Mercan (52), Saadet Mercan (48), Çiğdem Mercan (25) ve Zeynep Mercan komşuları Mehmet Taşağıl ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Mercan ailesi tarafından babası Mehmet Taşağıl'ın dövüldüğünü gören kızı Esma Taşağıl (23) da evden tabanca alarak Mercan ailesine kurşun yağdırdı.

Esma Taşağıl, tabancayla İlyas Mercan, Zeynep Mercan, Saadet ve Çiğdem Mercan'ı vurdu.

İlyas, Zeynep ve Çiğdem Mercan olay yerinde öldüler, İlyas Mercan'ın eşi Saadet Mercan da ağır yaralandı. Saadet Mercan, 112 Acil Servis ambulansıyla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürüldü.

Mercan ailesinden feci şekilde dayak yiyerek yaralanan Esma Taşağıl'ın babası Mehmet Taşağıl da 112 Acil Servis ambulansıyla Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Mehmet Taşağıl'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Esma Taşağıl, Çobanlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekibi tarafından gözaltına alındı. Taşağıl'ın iki yıllık Meslek Yüksek Okulu (MYO) mezunu olduğu ve özel bir kursda güvenlik eğitimi aldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Kaynak: haberturk.com/İHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler