Genç sağlıkçı İrem Kaptan da 'enkaz' altında can verdi

Genç sağlıkçı İrem Kaptan da 'enkaz' altında can verdi

Ankara'da Tapu Kadastro Arşiv Dairesi Başkanlığı şube müdürü Muharrem Kaptan'ın kızı İrem Kaptan, 6 Şubat'ta yaşanan depremle Hatay'da enkaz altında kaldı. Merhume İrem Kaptan Çankırı'nın Ilgaz ilçesi Beloren köyünde toprağa verildi.

KAHRAMANMARAŞ merkezli yaşanan depremin Hatay'da yaptığı yıkıcı etki binlerce canın enkaz altında kalmasına neden oldu. 7 Şubat 2022 tarihinden bu yana 'Sağlık Fizikçisi' olarak Antakya'da görev yapan Ankara Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Arşiv Dairesi Başkanlığı'nda Şube Müdürü Muharrem Kaptan'ın 1992 doğumlu Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümü mezunu, İrem Kaptan'ın cansız bedeni yaşadığı Atatürk caddesi 18. Sokak Yurtcan Apartmanı enkazından 7 gün sonra çıkartılabildi.

13 Şubat Pazartesi günü Ilgaz'ın Belören köyünde toprağa verilen İrem Kaptan'ın ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğarken, 'doğal afet' olarak gösterilen depremin 'yeterli önlemler' alınmadan yapılan konutlarda yaşamını sürdürmek zorunda kalan biz 'sıradan' yurttaşlar için 'ölümün' adeta 'kaçınılmaz bir son' olarak çok yakınımızda beklediği gerçeğini bir kez daha yüzümüze vuruyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler