Gençlerbirliği: 0 - Trabzonspor: 2

Gençlerbirliği: 0 - Trabzonspor: 2

Şampiyonluk yolunda geçtiğimiz hafta evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanında sürprize izin vermedi.

2012'den bu yana Gençlerbirliği deplasmanında kazanamayan Trabzonspor şeytanın bacağını kırdı. Yeni Malatyaspor maçı eksiği olan Karadeniz Fırtınası Medipol Başakşehir ile oynayacak Sivasspor'dan liderliği aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanırken 74'üncü dakikada Trabzonspor'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde karambol yaşandı ve Nadir'in Hüseyin Türkmen'e yaptığı müdahale sonrası VAR odasından uyarı geldi. Hakem Hüseyin Göçek incelemenin ardından beyaz noktayı gösterdi.

Penaltıda topun başına geçen Jose Sosa topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

83'üncü dakikada Gençlerbirliği savunması bir kez daha dengesiz yakalandı. Sağ kanattan gelen ortayı ceza sahasındaki Sörloth çok şık indirdi ve Nwakaeme uygun durumda gol vuruşunu yaptı. Konuk ekip bulduğu bu golle farkı ikiye çıkardı.

Trabzonspor'da 90+3'te kırmızı kart gören Sörloth oyundan atıldı. Norveçli futbolcu 2 maç ceza alırsa Erzurumspor ve Sivasspor maçlarını kaçıracak.

Karşılaşma konuk Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de günün sonuçları:

HK Konyaspor: 0 - Yukatel Denizlispor: 0
Beşiktaş: 3 - Gaziantep FK: 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler