Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Ilgaz’da

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Ilgaz’da

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Ilgaz Yıldıztepe Turizm ve Kayak Merkezini ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu beraberinde AK Parti Çankırı Milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Ilgaz Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi ve Belediye Başkanı Mehmet Öztürk'le birlikte Ilgaz-Yıldıztepe'de incelemelerde bulundular.

Bakan Kasapoğlu'nun ziyareti ile ilgili olarak Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Yıldıztepe Turizm ve Kayak Merkezimizde kendisine eşlik ettiğimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu'na ilçemizle ilgili projelerimizden, ilçemize gerçekleştirmekte olduğumuz yatırımlarımızdan bahsederek kendisiyle istişarelerde bulunduk. İlçemize olan ilgili için Sayın Bakanımıza bir kez daha teşekkür ederim. Her şey #ılgaz'ımız için..." dedi.

BAKAN KASAPOĞLU VE BERABERİNDEKİLERİ
DORUK'TAKİ TELESİYEJE ÇIKARMADILAR! 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun, son günlerde başta sosyal medya olmak üzere internet medyasında çokça gündeme getirilen Ilgaz/Doruk'ta çalışmayan telesiyej ile ilgili kendisine gelen şikayetleri yerinde incelemelerde bulunmak istediği ancak, bölgede ve telesiyeje giden yoldaki yoğun kar bulunduğu (!) gerekçesiyle bu ziyareti gerçekleştiremediği öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin bölgedeki kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre Doruk'taki telesiyeje giden yolun açık olduğu ve ulaşımda herhangi bir aksaklığın olmadığı öğrenildi.

Ayrıntılar geliyor...

bakan-kasapoglu-ilgaz-ziyaret-subat-sozcu18-resim-02.jpg

BAKAN KASAPOĞLU ÇANKIRI BELEDİYESİ'NDE

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Ilgaz'daki incelemelerini tamamlayarak Çankırı Merkez'e geldi. Bakan Kasapoğlu'nun Çankırı Belediyesi'ni ziyaretinden önce Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Bakan Kasapoğlu'nu dışarıda karşıladı.

esen-bakan-kasapoglu-cankiri-resim-02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler