Gerçek taraftardan Başkan Karaali'ye destek

Gerçek taraftardan Başkan Karaali'ye destek

Uzun yıllar Çankırıspor Taraftarlar Derneği Başkanlığı yapmış olan Fatih Şahin'den Başkan Karaali'ye destek.

Uzun yıllar Çankırıspor Taraftar Dernek başkanlığı yapmış olan işadamı Fatih Şahin "Gün, takıma destek olma günü. Gerçek Çankırıspor taraftarı böylesi zor günlerde takımına destek olur" dedi. Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sevgili Çankırıspor taraftarları; Takımımızın son günlerde yaşamış olduğu sıkıntılardan hepimiz haberdarız. Oynamadan kaybedilen bir maçı geride bıraktık. Haberi ilk duyduğumda ben de her Çankırıspor taraftarı gibi çok sinirlendim. Kendi kendime bağırdım çağırdım ama gerçekleri öğrenince de bu sefer kendime kızdım.

Sayın Başkan Sevda hanımın bu süreçte göstermiş olduğu fedakarlıklar karşısında Çankırıspor ve yönetim aleyhine kötü tezahürat ve taşkınlık yapanları sağduyuya davet ediyorum. Çünkü başka Çankırıspor yok. Takıma yıllardır Çankırı içerisinden kayda değer bir destek yok.

Böylesi bir durumda Çankırıspor yıllardır 2. Ligde tutunmaya çalışıyorsa bu durum takdirle karşılanmalıdır.

Kim ne derse desin Sevda hanımdan başka bu işi yürütecek ikinci bir isim bu şehirde yok. Gün, birlikte takıma destek olma zamanı. Bu takım bu günlere kolay gelmedi. Çankırıspor ligden düşerse kimse bu takımı tekrar 2. Lige çıkarmak için çabalamayacak.

Tüm kırgınlıkları bir kenara bırakıp Sevda Başkana ve Çankırısporumuza destek olalım. İnanıyorum ki bu takım önümüzdeki maçlarla birlikte ligde layık olduğu yere gelecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler