Gerçekten sen 'insan' mısın be adam?

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel afeti nedeniyle Çankırı Belediyesi'nin bölgeye gönderdiği 'yardım ekibi' içerisinde yer alan şahsiyet (!) orada sergilemiş olduğu davranış ile hem kendisini hem ailesini hem de Çankırı'yı ele güne rezil etti!

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle Çankırı Belediyesi'nin bölgeye gönderdiği 'yardım-destek ekibi'nden bir personel, yardım malzemelerini yağmalarken kameralara yakalandı.

Bozkurt ilçesinde yaşayan bir vatandaşın çektiği kamera görüntülerinde M.M adındaki Belediye çalışanı, vatandaşa dağıtılacak olan yardım malzemelerini kendi poşetlerine aktararak sergilediği çirkin davranışla başta sosyal medya olmak üzere herkesin nefretini kazandı.

Olayın başta sosyal medyada duyulmasından sonra belediye çalışanı M.M hakkında İnebolu Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma açılırken Çankırı Belediyesi'ndeki görevi de 'şimdilik' kaydıyla askıya alındı. 

M.M.'nin önümüzdeki günlerde Çankırı Belediyesi'nce iş akdinin feshedileceği öğrenildi.

whatsapp-image-2021-08-26-at-13-59-44-1.jpeg

Editör'den: Haberi yapıp-yapmamakta bir hayli tereddüt ettim. Lakin böylesi bir davranışın da hem hukuk tarafından hem de kamuoyunun 'bilgisine' sunulmasını, sunulmamasından daha faydalı gördüğüm için haberi sayfalara taşıdım. Bilginize... (V.B)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler