Giresunda korkunç kaza!

Giresun'da korkunç kaza!

Kazada adı bile konulmayan bebek, 4 yaşındaki ablası, annesi ve anneannesi öldü

Giresun'un Keşap ilçesinde meydana gelen kazada, dün dünyaya gelen ve henüz adı bile konulmayan kız bebek, ablası 4 yaşındaki Asya, annesi 27 yaşındaki Elif ile babaannesi 48 yaşındaki Havva Çelik öldü. Araç sürücüsü, çocukların babası 28 yaşındaki Oğuzhan Çelik ise yaralandı.
 
Edinilen bilgilere göre bir dershanede Rehber öğretmen olan Oğuzhan Çelik, Giresun Kadın Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nde doğum yapan eşi Elif Çelik, 4 yaşındaki kızı Asya ile dünyaya gelen kız bebeği ile annesi 48 yaşındaki Havva Çelik'i aldıktan sonra 28 EP 827 plakalı otomobille Espiye'deki evlerine dönmek üzere yola çıktı.
 
Ancak araç, sürücü Çelik'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıktı ve Keşap'ın Kılıçlı köyünde yük boşaltan 28 AC 725 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçta bulunan Havva ve Elif Çelik olay yerinde, araçtan dışarı fırlayan 4 yaşındaki Asya ile bir gün önce dünyaya gelen kız bebek ise ambulansta hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Oğuzhan Çelik Giresun Özel Ada Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazanın ardından Karadeniz Sahil Yolu'nun Espiye yönüne gidişi trafiğe kapandı. Araçta sıkışan cesetler Giresun Belediyesi ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından çıkartılabildi. Cesetler Giresun Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken 28 AC 725 plakalı kamyonun sürücüsü Haluk Öksüz ise gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler