Gollü ve baklavalı turnuva!

Gollü ve baklavalı turnuva!

Çankırı Gençlik Derneği'nin 2. kez düzenlediği futbol turnuvası Başkent'te yaşayan Çankırılılar'ın kaynaşmasına önemli katkılar sağlıyor.

Çankırı Gençlik Derneği 2. Futbol Turnuvası’nda ilk hafta maçları 10 Nisan Pazar Günü saat 10.00 – 18.00 saatleri arasında Keçiören Sanatoryum Fatih Terim Parkı içi halı sahalarında oynandı.

İki sahada aynı anda oynanan maçlarda günün sonunda 32 takımda ilk hafta maçlarını tamamlamış oldu. Centilmenlik ve dostluğun egemen olduğu turnuva heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Maçlar kışın son demlerini yaşadığı, zaman zaman kar ve yağmurunda atıştırdığı soğuk bir havada oynanmasına rağmen Çankırılıların turnuvaya ilgisi büyüktü. 450 sporcunun ve 32 farklı Çankırı ilçe/belde/köy takımının mücadele ettiği turnuva binlerce hemşerimizi bir araya getirdi.

baskent-turnuva-resim-03.jpg

1. Hafta maçlarında toplam 92 gol atılırken, iki maç 3-3 berabere sonuçlandı. En çok gol Yumaklı Gençlik’in Buğurören Gençlik’i 6-3 yendiği maçta atılırken, en farklı galibiyete de Özlü Gençlik, Karatepe Gençlik’i 8-0’lık skorla yenerek imza attı. Gol krallığında ise Elmalık Gençlik’ten İsmail Karagöz İnandık Gençlik’e attığı 4 gol ile ilk sırayı aldı.

sacak-turnuva-resim-04.jpg

SAÇAK BELDE BELEDİYE BAŞKANI HAMZA İNKAYA
GALİBİYETİ BAKLAVA İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Turnuvanın ilk gününde son karşılaşmalardan birisi Saçak Gençlik ile Aşağı Ayva Gençlik arasında oynandı. Saçak Gençlik'in 5-1 gibi farklı bir skorla kazandığı maç sonrası Saçak Belde Belediye Başkanı Hamza İnkaya, sahada ter akıtan Saçaklı gençleri galibiyet sonrası baklava ile ödüllendirdi. Baklava siparişini baş başlamadan önce veren Başkan İnkaya, "Mağlubiyet halinde baklavaları tribünlerdeki seyircilere ikram edecektim! Ancak gençlerimiz Saçaklı adına sahada güzel bir mücadele ile maçı kazanınca, baklavalar onlara sunuldu" derken, tribünde takımlarını destekleyen Saçaklı futbolseverler de ödül baklavasından nasiplendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler