Gördüğünüz 'iftar sofrası' Çankırı Merkez'de değil Çerkeş'te kuruldu

Gördüğünüz 'iftar sofrası' Çankırı Merkez'de değil Çerkeş'te kuruldu

Habere konu olan fotoğraf karesi Çankırı Merkez'de değil, Çankırı'nın nüfusu en yoğun ilçesi olan Çerkeş'te yaşandı. 'Geleneksel Halk İftarı' görsel ve içerik olarak adeta Merkez'e 'iftar dediğin halkla içiçe yapılır' mesajı veriyordu.

Çerkeş İlçe Belediyesi tarafından dün akşam organize edilen iftarda Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programında vatandaşlarla birlikte halk iftarında bir araya geldi.

Belediyenin düzenlediği iftar yemeğine başta İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Çerkeşli vatandaş katıldı.

İftar için Belediye önünde hazırlanan tüm masalar doldu. Belediye Başkanı Hasan Sopacı iftar sonrası yaptığı konuşmada "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve son iki yıldır pandemi dolayısı ile gerçekleştiremediğimiz 'Geleneksel Halk İftarı'mıza yoğun katılım sağlayan kıymetli hemşehrilerimizle gönül sofrasında buluşarak iftarımızı açtık. Katılımlarından dolayı kıymetli hemşehrilerimin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim niyetlerimizi kabul, birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.” dedi.

Çerkeş'te düzenlenen 'Geleneksel Halk İftarı'na yaklaşık 4 bin civarında katılımın olduğu öğrenildi.

ÇERKEŞ'TEKİ İFTAR GÖRÜNTÜLERİ ADETA
ÇANKIRI MERKEZ'E MESAJ VERİR NİTELİKTEYDİ

Çerkeş ilçesinde dün gerçekleştirilen 'Geleneksel Halk İftarı', Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in 23 Nisan akşamı 'sadece' kendi partisinin mensupları ile 'kapalı mekanda' düzenlemiş olduğu iftarı çok mu çok gölgede bırakan bir hareketti.

Çankırı'da 15 yıl aradan sonra yerel seçimi kazanan MHP'nin adayının iki yıllık pandemi sürecinin ardından gelen ilk ramazan ayında şehri bütünleştirecek bir 'iftar sofrası' tertiplemeyi aklına getirmek yerine, 'lüks' denilebilecek bir restorantta 'kapalı kapılar' ardında mensubu olduğu parti mensuplarıyla (!) biraraya gelerek 'iftar programı' gerçekleştirmesi gerçekten hiç mi hiç hoş bir davranış olmamıştı.

Sözcü18 Haber Merkezi olarak Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın dün akşam ilçe merkezinde düzenlemiş olduğu 'Geleneksel Halk İftarı' programını gönülden alkışlıyor, Sayın Başkan'a diğer hizmetlerini de yakından bildiğimiz için kendince yarattığı 'halk belediyeciliği' anlayışına hız kesmeden devam etmesini diliyoruz.

cankiri-cerkes-iftar-hasan-sopaci-resim-02.jpg

hasan-sopaci-cankiri-cerkes-belediye-baskani-resim-04.jpg

cankiri-cerkes-ramazan-iftari-hasan-sopaci-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler