Göztepe: 1 - Adana Demirspor: 1

Göztepe: 1 - Adana Demirspor: 1

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor savunmasındaki büyük hata, sahalarda ender görülecek bir golle maçı eşitledi.

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor savunmasındaki büyük hata, sahalarda ender görülecek bir golle maçı eşitlerken bu sonucun ardından Göztepe'nin 3 haftalık mağlubiyet, Adana Demirspor'un ise 3 haftalık galibiyet serileri sona ermiş oldu. 

BALOTELLİ'DEN MUHTEŞEM GOL! 

GOL | 16. dakikada Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın uzaklaştırmak istediği top Birkir Bjarnason'da kaldı. Sonrasında İrfan Can kalesine dönerken Yunus Akgün'ün pasında ceza sahası dışında topla buluşan Mario Balotelli'nin müthiş şutu ağlara gitti: 0-1

19. dakikada Adana Demirspor, hızlı gelirken Bjarnason'un pasında topla buluşan Mario Balotelli, ceza sahası dışı sol çaprazdan sağ ayağıyla yine şık bir vuruş yaparken bu kez İrfan Can, önemli bir kurtarışa imza attı. Dönen topta Yunus Akgün'ün vuruşunda ise savunma topun önüne yatarak gol izni vermedi.

41. dakikada Lourency’nin pasında kaleyi karşıdan gören noktadan şutunu atan Kerim Alıcı, topu az farkla auta gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Adana Demirspor, Göztepe karşısında 1-0 önde tamamladı.

JAHOVİC DİREĞİ GEÇEMEDİ! 

51. dakikada Soner Aydoğdu'nun savunma arkasına attığı topta altı pas üzerinde kaleciyle karşı karşıya kalan Adis Jahovic'in bomboş pozisyonda gelişine yaptığı sert vuruş üst direkten dışarı gitti. 

65. dakikada Bjarnason'un kafayla içeri çevirdiği topta Tayyip Talha ile anlaşamayan Matias Vargas, altı pas üzerinde topa istediği vuruşu yapamadı. Sonrasında Gökhan İnler'in ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığı az farkla üstten dışarı gitti. 

İNANILMAZ HATA!

GOL | 78. dakikada Göztepe'de Obinna'nın taşıdığı top, ayağından açıldı. Joher Rassoul, topu almak için kalesinden çıkan Muric'i görmedi ve attığı geri pas kendi kalesinde ağlara gitti: 1-1

90+7. dakikada ceza sahası ön çizgisinde Younes Belhanda'nın sert şutunu İrfan Can, köşeden çıkarmayı başardı. 

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Göztepe - Adana Demirspor maçı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Süper Lig'de günün sonuçları
Çaykur Rizespor: 0 - Gaziantep FK: 1
Alanyaspor: 1 - Fatih Karagümrük: 1
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor (19:00)

TFF 1. Lig'de günün sonuçları
Ümraniyespor: 3 - Gençlerbirliği: 1
Samsunspor: 2 - Tuzlaspor: 2
Eyüpspor - Balıkesirspor (19:00)
MKE Ankaragücü - Keçiörengücü (19:00)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler