Göztepe: 2 - Beşiktaş: 1

Göztepe: 2 - Beşiktaş: 1

Sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu'nun açılış maçında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Yüksek tempoda geçen mücadelede ev sahibi Göztepe sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumu'nun açılış maçında Beşiktaş'ı ağırladı. Nefes kesen karşılaşmada Göztepe sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Beşitaş bu sonuçla 30 puanda kaldı. Göztepe ise puanını 29'a yükseltmeyi başardı.

Beşiktaş, sahaya Şenol Fidan yönetiminde çıktı. Fidan, sahasında 2-1 yenildiği Demir Grup Sivasspor maçının 11'inde 6 değişiklik yaptı. İzmir'e getirilmeyen Adem Ljajic ve Pedro Rebocho'nun yanı sıra Enzo Roco, Muhammed Elneny, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in yerine Victor Ruis, Douglas, Tyler Boyd, Necip Uysal, Rıdvan Yılmaz ve Abdoulay Diaby şans buldu.

Beşiktaş'ın 2001 doğumlu oyuncusu Rıdvan Yılmaz, bu sezon ilk Süper Lig maçına çıktı. Genç oyuncu geçen sezon Çaykur Rizespor maçında 88. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Göztepe maça etkili başlarken; 25. dakikada Halil Akbunar ile golü buldu. Serdar Gürler'in ortasını ağlarla buluşturan Halil Akbunar, Göztepe'nin yeni stadındaki ilk golü atan oyuncu oldu.

Geri düştükten sonra eşitlik için bastıran Beşiktaş, 36'ncı dakikada Diaby'nin ceza sahası içinde Halil tarafından düşürülmesinin ardından penaltı kazandı. Penaltı için beyaz noktaya giden Burak Yılmaz, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla sona ererken; 45+3'te sahneye Borges çıktı. Serdar Gürler'in serbest vuruştan arka direğe gönderdiği topa dokunan Kosta Rikalı meşin yuvarlağı ikinci kez Beşiktaş ağlarıyla buluşturdu.

İkinci yarıda iki ekip de gol fırsatları yakalamasına karşın; tarafların çabası sonuç vermedi ve Göztepe, yeni sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler