Göztepe: 2 - DG Sivasspor: 1

Göztepe: 2 - DG Sivasspor: 1

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Göztepe, Sivasspor'u 2-1 mağlup etti ve üst üste üçüncü galibiyetini aldı. İzmir ekibinde oyuna sonradan giren Jahovic ve Tijanic maçın kaderini değiştiren isimler oldu.

Süper Lig 22. haftasında Demir Grup Sivasspor’u ağırlayan Göztepe, son haftalardaki başarılı formunu sürdürerek taraftarı önünde sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Ligin ilk yarısında istikrarsız bir görüntü sergileyen Göztepe, sezonun ikinci bölümüne etkili başladı. Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor galibiyetleriyle küme düşme hattından uzaklaşan İzmir ekibi, formsuz Sivasspor’u da 2-1 yenerek yükselişini sürdürdü. Maçın 22. dakikasında Atınç Nukan’ın kafa golüyle 1-0 öne geçen Göztepe, Pedro Henrique’nin 50. dakikada penaltıdan attığı gole engel olamayınca skor 1-1’e geldi. Ancak oyuna sonradan giren Adis Jahovic’in 80. dakikadaki müthiş deparı ve asisti sonrası David Tijanic’in topu ağlarla buluşturmasıyla Göztepe maçı 2-1 kazandı.

Göztepe bu sonuçla puanını 24 yaparken Sivasspor 30 puanda kaldı. Göztepe bir sonraki maçında Başakşehir’e konuk olacak. Sivasspor ise, sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Süper Lig'de günün skorları:
Çaykur Rizespor: 0 - Antalyaspor: 0 (yarıda kaldı)
Kayserispor: 1 - Başakşehir FK: 0 
Trabzonspor: 1 - Giresunspor: 1 
Fenerbahçe: 2 - Altay: 1 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler