Göztepe: 2 - Yeni Malatyaspor: 2

Göztepe: 2 - Yeni Malatyaspor: 2

Süper Lig'in 23. haftasında Göztepe ile Yeni Malatyaspor kozlarını paylaştı. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi ve kazanan çıkmadı.

İzmir ekibinde teknik direktör Ünal Karaman; İrfan Can Eğribayat, Gassama, Mihojevic, Titi, Berkan Emir, Halil Akbunar, Nwobodo, Soner Aydoğdu, Tripic, Diabate, Cherif Ndiaye ilk 11'ini sahaya sürdü.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Abdulsamed Damlu, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Bülent Cevahir, Adem Büyük, Mallan, Acquah, Fofana, Tetteh, Umut Bulut 11'ine şans verdi.

Mücadelenin 13. dakikasında Göztepe öne geçti. Soner Aydoğdu'nun muhteşem pasıyla savunma arkasına sarkan Cherif Ndiaye, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

39. Dakikada sahneye Mallan çıktı. Tetteh'in pasıyla şut şansı yakalayan yeni transfer Mallan, İrfan Can'a takıldı. Dönen topu çok iyi takip eden İskoç futbolcu, bu sefer golünü attı ve skoru 1-1'e getirdi.

Göztepe 73. dakikada bir kez daha öne geçti. Sağ kanattan yapılan ortada arka direkte topla buluşan Ndiaye, kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

Yeni Malatyaspor ise 81. dakikada muhteşem bir golle beraberliği yakaladı. Ahmet Ildız, ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2'ye getirdi.

Galibiyet hasreti 3 maça çıkan İzmir temsilcisi, puanını 26'ya çıkardı. Yeni Malatyaspor ise haftayı 29 puanla tamamladı.

Süper Lig'de günün diğer karşılaşmasında;

Trabzonspor: 1 - Yukatel Denizlispor: 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler