Göztepe - Altay maçında ortalık karıştı: Altay kalecisine saldırı

Göztepe - Altay maçında ortalık karıştı: Altay kalecisine saldırı

Spor Toto 1. Lig'de oynanan Göztepe-Altay maçı çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Göztepe tribününe atılan işaret fişeği bazı taraftarları ağır şekilde yaralarken, sahaya giren bir kişi, korner bayrağı ile kaleci Ozan Evrim Özenç'e vurdu.

SPOR Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi. İki İzmir ekibinin mücadelesi, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı ve ardından tatil edildi.

Henüz ilk yarısı oynanan maçta, iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı. Altay taraftarlarının olduğu bölüme doğru ambulans gönderilince oyun durdu. O sırada olayların yaşandığı yerde bulunan Altay kalecisi Ozan Evrim Güvenç, sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğradı.

KORNER BAYRAĞI İLE SALDIRDI

Korner bayrağını alan ve ambulansın yanında bulunan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e saldıran kişi, birkaç darbe sonrası görevliler tarafından etkisiz hale getirildi. Olayları saha kenarında izleyen Altay futbolcuları, kaleci Ozan Evrim Özenç’e yapılan saldırı sonrasında olay yerine doğru koştu.

İŞARET FİŞEĞİ İLE YARALANDI

Öte yandan, tribündeki bir taraftarın işaret fişeği ile yaralandığı görüntü şok etkisi yarattı. Altay tribünlerinden atılan ve Göztepeli Mehmet Çakır isimli taraftara isabet eden işaret fişeği, taraftarı ağır şekilde yaraladı.

GÖZTEPE-ALTAY MAÇI TATİL EDİLDİ

Statta yapılan anonsa göre, maçın 22’nci dakikasından itibaren yaşanan olaylar nedeniyle maçın tatil edildiği, karşılaşmanın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenecek ileri bir tarihte 20’nci dakikadan itibaren oynanacağı belirtildi. Tatil edilme kararının çıkmasının ardından stadın tahliyesine başlanırken, önce Göztepeli taraftarların, ardından Altaylı taraftarların stattan ayrılacağı öğrenildi.

KORİDORDA GERGİNLİK

Öte yandan hakemin kararının beklendiği sırada soyunma odası koridorlarında da gerginlik yaşandı. İki takım futbolcuları ve yöneticilerinin birbirine girdiği öğrenilirken, polis ekipleri koridorda yaşanan gerginliğe müdahale etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler