Gültekin Uysal: 3 harflilerin başı AKP’dir!

Gültekin Uysal: 3 harflilerin başı AKP’dir!

Fiyat artışları ile gündeme gelen zincir süpermarketler tartışmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "3 harflilerin başı AKP’dir" dedi.

FİYAT artışları ile gündeme gelen zincir süpermarketler tartışmasına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı.

Uysal, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada "Suçluyu başka yerde aramayın, enflasyona sebep olan 3 harflilerin başı AKP'dir" ifadelerini kullandı.

Uysal'ın paylaşımının altına oldukça dikkat çekici yorumlar yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları:

- Düşen kendisi değil ülke, onun için sorun yok.

- Gültekin bey 12'den vurmuş

- Normal 3 harfililer sadece insan çarpıyor, bu 3 harfli koca ülkeyi çarptı

- Yakında bizi, EYT'yi suçlarlar 3 harfli diye.

MHP'NİN HEDEFİNDE BİM VAR

Son olarak MHP lideri Devlet Bahçeli üç harfli süpermarket yöneticilerinin FETÖ bağlantısının araştırılmasını istedi.

BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, zincir marketlerin FETÖ'yle ilişkilerinin araştırılması gerektiğini söyleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye sert yanıt verdi. "Bre ahlaksızlar bre densizler, sizlere bundan sonra sizin tonunuzdan cevap vereceğim bunu bilesiniz" diyen Aykaç şunları söyledi:

"FETÖ ile bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var" diyen Aykaç, "Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler. Üç harfliler diye bizleri farklı yere koymaya çalışan ve Müslüman olduğunu iddia eden bu insanlara söyleyeceklerimiz var. Lütfen aynaya baksınlar, kendilerini göreceklerdir. Bunların hepsinde art niyet ve algı yönetimi vardır. Tüketicilerimiz bunlara hiçbir zaman karşılık vermemiştir." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da BİM İcra Kurulu üyesi Galip Aykaç'a sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yanıt verdi Yalçın, mesajında şu ifadeleri kullandı:

BİM İcra Kurulu Üyesi sıfatını taşıyan Galip Aykaç nam ahlaksız ve edepsiz hortumcu, piyasa spekülasyonuyla ceplerini dolduran bazı süpermarketlerin kirli oyunlarının Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından ifşa edilmesinden ötürü salyalarını akıtmış.

Yıllardır halkın sırtına kene gibi yapıştıkları vatandaşın kanını emen asalaklar, bundan böyle MHP’yi karşılarında bulacaklar. Uzunca bir süredir petrol fiyatları düşüşte iken, enflasyonun ateşi düşme eğilimindeyken, döviz kuru yatay seyir izlerken; halkın ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerine her hafta insafsızca zam yapan haramzadelerin, artık amansız hasmıyız.

Fiyatlarla keyfî olarak oynayıp hayat pahalılığını körükleyen, akıllarınca halkı infiale ve kaosa sevk ederek iktidarı düşürme planları yapan, bitip tükenmek bilmeyen kazanma hırslarıyla fiyat terörü yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz.

Piyasadaki olağan dışı fiyat artışlarının müsebbip ve müşevviki bazı süpermarketlerin ortak hareket ederek halkın ekmeğine uzattıkları haris ve tecavüzcü elleri kıracağız. Halkın hakkını, haram kâr istiflenmiş kursaklarından çıkaracağız.

Kirli ellerini cebimizden çekmeyen, Kırk Haramiler misali her köşe başını tutan, FETÖ’vari çıkar ortaklığı oluşturarak bize tuzak kurmaya yeltenen bazı süpermarketlerin spekülatör sahipleriyle yöneticilerine karşı aziz milletimizi uyanık olmaya davet ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler