Günah çıkartma saatleri gelmiş!

Günah çıkartma saatleri gelmiş!

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, 21 Haziranda dolan emekliliği öncesi Çankırı icraatleri ile ilgili günah çıkartma seanslarına başladı...

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, 21 Haziran tarihi itibariyle geçiş yapacağı "sade vatandaşlık" öncesi günah çıkartma seanslarını yaşıyor.

Vali Uzun Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen seçimleri sonrası yaptığı konuşmada "Germece köprüsü bizim yüzkaramızdır" (!) dedi.

visali-encumen-resim-01.jpg

ENCÜMEN SEÇİMİ SONUCU: AK PARTİ: 1 - MHP: 1!

İkisi il genel meclisi üyesi ikisi de köy muhtarından seçilen 4 kişilik Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen seçimleri de gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinde 49 köy muhtarına Güven Lokantasında yemek ısmarlayan (!) İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz, encümene aday olarak gösterdiği Hasan Bozkuş'un seçilmesi için destek arayışına girdi!

Yemek sonrası yapılan seçimlerde Ak Parti üyesi Visali Kara 43 oy alırken 7. kez üyeliğe seçildi. MHP üyesi Hüseyin Kaymak Hasan Bozkuş'dan bir oy fazla (25) oy alarak encümene seçilen ikinci isim oldu. Bu sonuçla encümene seçilen iki isimden birisi Ak Partili, diğeri de MHP'li üyeden oluştu.

Diğer iki üye ise Germece muhtarı Cemal Çelik 32, Bozkır Muhtarı Duran Hıdır da 23 oyla encümene seçilen isimler oldular.

VALİ UZUN'UN GÜNAH ÇIKARTMA SAATLERİ BAŞLAMIŞ!

 Çankırı Valisi Uzun ise mesleğinin sonuna geldiğini dile getirerek, “Çankırı’nın insanı çok güzel ve daha fazla hizmetlere layık. bu insanlara hizmet etmek bizim görevimiz ama biz artık hizmetin sonuna geldik. Yollarda ciddi sıkıntılar var. Biz yapıyoruz bir yıl sonra bozuluyor. Gönlümüz hizmetten yana’’ dedi.

Geçen yıl yapıldıktan 20 gün sonra çöken Germece köyündeki köprüyle ilgili de konuşan Uzun, “Köprü bizim yüz karamız oldu. Çok sağlam bir köprü yapmamıza rağmen sel nedeniyle çökerek yüz karamız oldu. Köprünün kendisinde çatlak olmadığı için kaldırarak setlerini yapıp tekrar yerleştirdik ve kenarına beton döktük” diye konuştu.

Fotoğraf: Karatekin gazetesi

MESAJI NASIL ANLAYALIM!

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, nam-ı diğer Şerif Taytıs'ın dün Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen seçimleri sonrası yaptığı konuşmayı "günah çıkartma seansı" olarak algılamamız gayet doğal!

Ancak bu durumun emekliliğe sayılı günler kala gerçekleşiyor olması bir o kadar da tuhaf... İki yıla yakın bir süredir bu sayfalardan Vali Uzun ile ilgili olarak gündeme getirdiğimiz her yazı sonrası benzer açıklamaları yapmasını bekledik. Ama nafile!

Kim hangi cümleleri kurarsa kursun, ne söylerse söylesin, "gerçekler" hiçbir zaman, hiçbir kimse tarafından ne örtülebilir ne de "yok" sayılabilir!

Vali Şemsettin Uzun'un Çankırı'da yaptığı görev süresi, Çankırı adına büyük bir talihsizliktir. Bugünün değerlendirmeleri Şemsettin Uzun sonrası bu ilde görev yapacak olan Vali ile çok daha net olarak ortaya çıkacaktır...

Sözcü18'in ortaya koyduğu ya da koyamadığı (!) gerçekler Çankırılı'nın önüne bir bir serilecek ve Çankırı'nın gördüğü maddi - manevi zarar defterleri hızlı bir şekilde gündemde bugünkünden daha da sert bir şekilde tartışılacaktır.

Uzun öncesi görev yapan Ali Haydar Öner'le ilgili iddialar ve somut gerçekler bugün gün yüzüne çıktıysa, Şemsettin Uzun "gerçekleri" de vatandaşla buluşacaktır!

O yüzden dün söylediğiniz "Germece köprüsü bizim yüzkaramızdır" (!) cümlesi, gelecekte vereceğiniz ifadelerin ilk cümlesi olarak kabul edilecek ve diğer "felaket" cümlelerini de yine bizatihi sizlerin ağızlarından öğreneceğiz ...

Bundan hiç şüpheniz olmasın Sayın Uzun...

Sözcü18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler