Gündemdeki Kadir Şekerci Çankırı'da mola verdi!

Gündemdeki Kadir Şekerci Çankırı'da mola verdi!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci Kastamonu'ya giderken uğradığı Çankırı'da Merkez İlçe Kongresi'nin seçimine sayılı günler kala başta İl Başkanı Hasan Çakır ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in de katıldığı mini bir toplantı gerçekleştirdi.

11 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan MHP Çankırı Merkez İlçe Kongresi öncesi ortaya koyduğu siyasi icraatler ile parti tabanının tepkilerini üzerinde toplayan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci bugün Çankırı'da mini bir zirveye başkanlık yaptı.

Toplantıya başta MHP Çankırı İl Başkanı Hasan Çakır olmak üzere, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, MYK üyesi Yusuf Naci Bayındır, Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akbaba ve 11 Ekim'deki Merkez İlçe Kongresi'ne 'başkan adayı' olarak girecek olan Mahmut Doğar katıldı.

Toplantıyla ilgili sosyal medyadan paylaşım akşam saatlerinde MHP İl Başkanı Hasan Çakır'dan geldi. Başkan Çakır; "07.10.2020 Bugün Genel Sekreter yardımcımız Kadir Şekerci Beyi saat 10.00'da Sebiha (Sabiha olacak) Anne Kültür merkezinde ağırladık. Şehrimizin sorunlarını dile getirdik. Önümüzdeki pazar günü yapılacak olan merkez ilçe Kongremizi konuştuk. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Hasan Çakır'ın o paylaşımı:

hasan-cakir-paylasim-cankiri-mhp-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler