Gurbetçi aile şarampole yuvarlandı: 5 ölü

Gurbetçi aile şarampole yuvarlandı: 5 ölü

Afyonkarahisar’da, gurbetçi ailenin

geçirdiği trafik kazasında 3’ü çocuk 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Danimarka’da yaşayan ve memleketi Sivas’a gitmekte olan Ömer Baydak (38)'ın kullandığı otomobil, Afyonkarahisar-Konya yolunun 51. kilometresinde, Baydak’ın direksiyon başında uyuması sonucu takla atıp, şarampole yuvarlandı.

Kazada, hurdaya dönen aracın içinde bulunan Sudenaz Baydak (1), Serdar Tolga Baydak (11) ve Hatun Bayhan (46) olay yerinde hayatını kaybetti. 112 Acil Servisi ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü Ömer Baydak ve Yaren Bayhan da (11), bütün müdahalelere rağmen hastane de yaşamını yitirdi. Semih Baydak (14) ve Serhan Baydak da (8) ise kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Yaralılar Semih Baydak ve Serhan Baydak, Acil Servis ambulansı ile Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi de Çay Devlet Hastanesine morguna götürüldü.

Ömer Baydak ve ailesi ile otomobilde bulunan Bayhan ailesinin Danimarka'dan tatil için memleketleri Sivas'a gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler