Gurbette 'Çankırılı' milletvekili aday adayları

Gurbette 'Çankırılı' milletvekili aday adayları

14 Mayıs Pazar Günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem TBMM milletvekili genel seçimleri için gurbette yaşayan Çankırılı isimler de yaşadıkları bölgeden aday adaylığı müracaatında bulunuyorlar...

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem TBMM milletvekili genel seçimleri için siyasi partilerde 'adaylık müracaatları' yoğun bir şekilde devam ederken, gurbette yaşayan Çankırılı isimler de bu yarışta 'biz de varız' dediler.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre İstanbul'da yaşayan çok sayıda Çankırılı ismin üyesi bulundukları partilerden 'adaylık' müracaatında bulunduğu listeye bir göz atalım.

ÖMER LÜTFİ ÖZENÇ: Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunurken bu görevinden istifa eden Ömer Lütfi Özenç, İstanbul 2'nci Bölge'den İYİ Parti milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Özenç; "İYİ Parti İstanbul 2'nci bölgedeki milletvekilliği aday sıralaması, parti yöneticileri ve parti üyelerinin inisiyatifi ile belirlenecek. Bu konuda, özellikle İYİ Parti üyelerimizin desteği ile sıralamadaki yerimi alacağım.Hakkımda detaylı bilgi edinmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz." dedi. Ömer Lütfi Özenç ile ilgili daha geniş bilgi almak istiyorsanız bu linki tıklayabilirsiniz.

İSMAİL YÜKSEL: İstanbul'da hizmet veren Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı İsmail Yüksel, İstanbul 2'nci Bölge'den CHP milletvekili aday adayı oldu.

ERDAL YILMAZ: İş insanı Erdal Yılmaz, İstanbul 1'inci bölgeden AK Parti milletvekili aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

ZEYNETTİN AYDIN: ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, İstanbul 1'nci bölgeden AK Parti milletvekili aday adayı oldu.

ÖNDER TOZAN: ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı, ÇERDEP Başkan Yardımcısı ve Aliözüköyü Dernek Başkanı, Tozan Otomotiv sahibi Önder Tozan da MHP İstanbul 1. Bölge'den milletvekili aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Tozan yaptığı açıklamada; "28. Dönem MHP İstanbul 1. bölge Mv. Aday adaylığı müracaatımızı hayırlısıyla yaptık. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’yi makamında ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Son Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş i kabri başında anarak bir cümle şehitlerimizle birlikte ruhlarını yaad ettik.Allah Yar ve yardımcımız olsun. Niyet hayır akıbetimiz hayır olsun. Ne mutlu Türk diyene." dedi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler