Gürültü kavgası kanlı bitti!

Gürültü kavgası kanlı bitti!

Komşular arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İstanbul Esenyurt'da aynı apartmanda oturan iki aile arasında gürültü nedeniyle çıkan kavgada, 26 yaşındaki bir kadın öldü, iki akrabası da yaralandı. Silahıyla komşularına kurşun yağdıran zanlı gözaltına alınırken, saldırıda hayatını kaybeden Nuriye Taş'ın 7 yıldır tüp bebek tedavisi gördüğü, bir yıl önce de anne olduğu öğrenildi.

Esenyurt Örnek Mahallesi 1512 Sokaktaki Gürcan Apartmanı'nda dün akşam 17.00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Bir hafta önce bir yakınlarının cenazesi nedeniyle taziye akınına uğrayan Taş ailesinin üst komşuları olan Gürcan ve Yener Ö., gürültüden rahatsız olunca Taş ailesine uyarıda bulundu. İki aile arasında apartmanda çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Gürcan Ö., yanında bulunan silahla Taş ailesine kurşun yağdırmaya başladı.

Komşularının kurşunlarına hedef olan bir çocuk annesi 26 yaşındaki Nuriye Taş, kayınbiraderleri Yusuf ile Vahap Taş ağır yaralandı. Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Nuriye Taş hayatını kaybetti. Göğsüne 3 kurşun isabet eden Yusuf Taş ise sevk edildiği İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesine alındı.

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER
Öldürülen Nuriye Taş'ın 19 yaşında evlendiği ve 6 yıldır bebeği olmadığı için tüp bebek tedavisi görerek geçtiğimiz yıl bir çocuk dünyaya getirdiği öğrenildi. Cinayetin ardından apartmanda bulunan zanlı Gürcan Ö. ile kavgaya karışan akrabası Yener Ö. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak araca bindirilmek istendi.

Bu sırada sokakta toplanan Taş ailesinin yakınları zanlıları linç etmek isteyerek polisi taş yağmuruna tuttu. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve panzer sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler