Hafta sonu kaza bilançosu: 13 ölü

Hafta sonu kaza bilançosu: 13 ölü

Hafta sonunda ülke genelinde meydana

gelen trafik kazalarında 13 kişi hayatını kaybetti.

Silopi'de trafik kazası: 5 ölü
Şırnak'ın Silopi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti.

Reber Tün yönetimindeki 73 SN 765 plakalı otomobil, Silopi-Habur karayolunda karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 73 ST 908 plakalı TIR ile çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Tün ile araçta bulunan Özkan Tün, Hasan Şahin ve Mustafa Şahin olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Yunus Tün ise kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde kurtarılamadı.

DENİZLİ'DE TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ
Denizli'nin Çal ilçesine bağlı Denizler beldesinde meydana gelen trafik kazasında biri bebek üç kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mahmut Karabacak idaresindeki 20 LU 785 plakalı otomobil, Çivril'den Denizli istikametine gitmekte iken, karşı yönden gelen Cihan Karaaslan'ın (29) kullandığı 20 FS 727 plakalı kamyonla Denizler beldesine 2 kilometre kala çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan İbrahim Karabacak (28) ile beş aylık bebek Ayşenur Karabacak olay yerinde hayatını kaybederken, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Mahmut Karabacak (26) yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan Fatma, Nurşen, Süleyman, İbrahim ve Berna Karabacak, olay yerine intikal eden Çal, Çivril ve Organize Sanayi'deki 112 Acil Servis ekipleri tarafından Denizli ve Servergazi Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından, hayatını kaybeden İbrahim Karabacak ile beş aylık bebek Ayşenur Karabacak'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Baklan Toplum Sağlığı Merkezi'ne, Mahmut Karabacak'ın cesedi de Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon şoförü Cihan Karaaslan, gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

GELİBOLU'DA KAZA: 3 ÖLÜ
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki trafik kazasında, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İsmail Karanfil'in (41) kullandığı 34 R 3493 plakalı otomobil, Bolayır beldesi Baklaburnu mevkisinde, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu, yol kenarındaki tarlaya girerek elektrik direğine çarptı.

Sürücü Karanfil ile otomobilde bulunan Hasan Uçar (44) ve Nejdet Çalışır (38) hayatını kaybetti, Murat Durmaz (28) ile İhsan Gümüş (38) ağır yaralandı.

Gelibolu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ardından Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bu arada kazada hayatını kaybeden ve vücudunda herhangi bir ize rastlanmayan Nejdet Çalışır'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaza yapan otomobilin içinde içki şişelerinin olduğu görüldü.

YARALI KURTULDU, YARDIM İSTERKEN ÖLDÜ
Uşak-Gediz Karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü üç kişi yaralandı.

Gediz istikametine doğru giden bir ailenin bulunduğu otomobilin tekeri patlaması sonucu oluşan kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, kazadan yaralı kurtulan bir kişi yol kenarında yardım istediği sırada bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Aynı anda meydana gelen iki kazada iki kişi öldü üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Uşak-Gediz karayolu Beylerhan köyü yakınlarında Uşak’tan Gediz istikametine seyreden Mehmet Ali Karatay'ın (43) kullandığı 43 ET 778 plakalı otomobil arka tekerinin patlaması sonucu takla attı. Kazada otomobil sürücüsü yaşamını yitirirken otomobilde bulunan Dursun Yücel, Aysun Yörük, Nurcan Yavuz ve Ali Tren yaralandı.

Meydana gelen kaza sonucu hafif yaralanan Nurcan Yavuz ise yardım istemek amacıyla yol kenarında beklemeye başladı. Bu sırada Gediz istikametinden Uşak istikametine doğru seyreden M.A. idaresindeki 43 RS 464 plakalı otomobil, yardım istemek amacıyla yol kenarında bekleyen Nurcan Yavuz’a çarptı. Takla atan otomobilden hafif yaralı olarak kurtulan Nurcan Yavuz, yol kenarında yardım istemek amacıyla beklerken otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Meydana gelen ilginç kaza sonucu yol kenarında bekleyen Nurcan Yavuz’a çarpan 43 RS 464 plakalı otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Tekerin patlaması sonucu takla atan otomobilin içinde bulunan diğer üç yaralı ise ambulansla Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu arada tekeri patlayan otomobilde bulunana ailenin tatil dönüşü Kütahya’daki evlerine gittikleri kaza nedeniyle yol kenarında yardım istemek için bekleyen Nurcan Yavuz’a çarpan otomobildeki ailenin ise tatile gittikleri bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler