Hagi ve Baros küfürleşti

Hagi ve Baros küfürleşti

İşte Hagi'nin, Baros'u idmandan kovmasının nedeni..

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray'da sular durulmuyor. Dün akşam yapılan antrenmanda disiplinsiz tavırları nedeniyle Milan Baros, teknik direktör Hagi tarafından uyarıldı ve salona gönderildi. Basına bu şekilde yansıyan olayın perdesi arkasında küfürleşmenin olduğu öğrenildi.

HAGİ VE BAROS KÜFÜRLEŞTİ

Aşırı gergin olan Rumen hoca laubali davranan Baros'a bağırdı. Çek golcü de Rumen'e 'F.ck of' diye küfür etti. Hagi, 'Hemen idmandan çık, s..ktir git' diye karşılık verdi, rapor tuttu. Derbisi öncesi yönetim ya Baros'u ya Hagi'yi kadro dışı bırakacakG.Saray idmanında şok gelişme.. Dün basına kapalı yapılan antremanda Hagi, Milan Baros'u kendisine küfrettiği için kovdu. Bu gelişme, gelecek hafta cuma oynanacak F.Bahçe derbisi öncesi de büyük huzursuzluk yarattı. Geçen hafta oynanan Karabük maçından sonra yönetim ile 'Erkekçe söyleyin' kavgası yaşayan Hagi, dünkü idmanda oldukça gergindi. Takıma sert uyarılan yapan Rumen teknik adam, takımın golcüsü Baros'la ise geri dönüşü olmayan bir yola girdi.

HAGİ 'KADRO DIŞI BIRAKIN'

Çift kale maçta Hagi, A.Gücü maçında kart cezalısı olmasına rağmen Baros'u 'as' takımda oynattı. Ancak Baros idmanın son bölümünde laubali hareketler yapınca Hagi tarafından yedek takıma gönderilmek istendi. Baros da ''F.uck off' diyerek Hagi'ye yeleğini fırlattı. Daha önce Misimoviç konusunda taviz vermemesiyle ün kazanan Hagi, 'Bir an önce antrenmanı terket, s..tir git' diyerek tepki koydu. İdmandan kovulan Baros ceza alınca salonda çalışmayı tamamladı.

HOCA DA GİDEBİLİR

Sarı-kırmızılı yönetim resmi açıklama yapıp Hagi'nin raporuna göre karar alınacağını açıkladı. Peki bundan sonra ne olacak? Her formül G.Saray'ı F.Bahçe derbisi öncesinde zor durumda bırakacak. Baros'u Hagi'nin bundan sonra affetmesi zor. Ama Hagi'nin durumu da kritik. Zaten yeni sezon için hoca arayan yönetim, her an Hagi'yi gözden çıkartabilir. Kısacası Fener derbisinden önce G.Saray'da ya Baros ya Hagi kadro dışı kalacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler