Hakan Yılmaz, takımın başına mı geçiyor!

Hakan Yılmaz, takımın başına mı geçiyor!

Çankırıspor yeni sezon hazırlıklarına başlamadan önce teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Geçen yıl takımın başında olan Atilla Gerin’in yeni yapılan düzenleme ile Kulübün Sportif Genel Koordinatörlük görevine getirilmesi ile birlikte Teknik Direktör olarak Hakan Yılmaz’ın bu göreve getirilmesi bugünlerde biraz sancılı geçiyor.

Sözcü18.com haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci’nin ABD’den döndükten sonra bir araya geldiği ve Teknik Direktörlük için teklif götürdüğü Hakan Yılmaz’ın “biraz zaman istiyorum” dediği öğrenildi.

KULÜBÜN MALİ DURUMU “EVET” DEDİRTMİYOR!
Geçen sezon, ikinci periyodun başladığı andan itibaren Kulübe UEFA’daki görevinden fırsat buldukça kendisinden fedakarlıklar yaparak destek veren Hakan Yılmaz’ın, çok kısa bir süre önce Karşıyaka ve Orduspor’dan teklif almış ve bunlara “hayır” dendiği öğrenildi.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci’nin “Ekibinle birlikte takımın başında olmanı istiyorum” teklifine şu ana kadar “evet” demeyen Hakan Yılmaz’ın çekinceleri arasında kulübün içinde bulunduğu mali durumun en büyük etken olduğu tahmin ediliyor.

Kendisine telefonla ulaştığımız Hakan Yılmaz “Yeni sezonda kulübün teknik direktörlüğü için Başkanın teklifi var. Ancak bu teklifi değerlendirmek ihtiyacı hissediyorum. Çünkü benim UEFA’da bir görevim var. Bu görevimden istifa etmem gerekiyor. Bununla birlikte kulübün içerisinde bulunduğu mali durum ortada. Başkan, kaynak ve finansman bulacağını söylüyor. Hedefe oynayan bir takımın başında görev yapmak istiyorum. Karşılıklı olarak birbirimize zaman tanıdık. Gelişmeleri yaşayarak göreceğiz.” dedi.

Öte yandan kulübün yeniden tesisleşme yönünde gösterdiği gayretin mutlu sonla bitmesi ayrı bir sevinç yaratırken, Başkan Şireci’nin ABD seyahatinde, başta Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener olmak üzere yaptığı görüşmelerde bu konuda “finansal destek” arayışlarını sürdürdüğü ve yurda döndükten sonra bu görüşmelerin sonuçlarının ne derece başarılı olduğu önümüzdeki günlerde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler