Hakim eşini bıçaklayıp kızgın yağ ile yakan kadın intihar etti

Hakim eşini bıçaklayıp kızgın yağ ile yakan kadın intihar etti

İstanbul Kadıköy'de eşi ile kavga eden Hande Arslan, önce eşini bıçaklayıp üzerine kızgın yağ dökerek yaktı, ardından da oturdukları binanın 3. katından aşağı atladı. Hakim olduğu öğrenilen Necmi Arslan olay yerinde hayatını kaybetti.

ELİM olay cuma sabahı saat 10:00 sıralarında Kadıköy’de meydana geldi. İddiaya göre, Anadolu Adliyesi’nde görevli hakim Necmi Arslan (54), eşi Hande Arslan (43) ve iki çocuğuyla birlikte 7 katlı bir binanın 3’üncü katında yaşıyordu. Çiftin çocukları kreşte olduğu sırada Hande Arslan, eşi Necmi Arslan arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Eşini önce bıçaklayan Hande Arslan daha sonra ise kızgın yağ dökerek yaktı. Eşini öldüren Hande Aslan kendisini 3’üncü kattaki evlerinin balkonundan aşağı attı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı halde yerde yatan Hande Arslan’ı ambulansla, Göztepe Şehir Hastanesi’ne sevk etti.

Bina görevlisi Murat Taşçıoğlu, eşinin hastaneye kaldırıldığını söylemek için hakim Necmi Arslan’a mesaj attı, fakat yanıt alamadı. Dairede başka birinin olup olmadığını öğrenmek isteyen polis ekipleri ise, kapıyı çilingirle açarak içeri girdi.

Ekipler hakim Necmi Arslan’ı bıçaklanmış halde yerde yatarken buldu. Necmi Arslan’ın vücudunda kızgın yağ ile oluştuğu anlaşılan yanıklar ve darp izleri olduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri Necmi Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Göztepe Şehir Hastanesi’ne kaldırılan yaralı kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Necmi Arslan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler