Hakkari'de MHP'li Başkan için "sokak ortasında ateş açtı" iddiası

Hakkari'de MHP'li Başkan için "sokak ortasında ateş açtı" iddiası

MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek'in, alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı Nasır Erdal'ı silahla yaraladığı iddia edildi.

MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek'in, aralarında alacak-verecek davası bulunan Nasır Erdal isimli kişiyi vurduğu iddia edildi. Olayın ardından Özbek'in yakın koruması ve akrabası olan İsmail Aslan'ın, polise giderek Erdal'ı kendisinin vurduğunu söylediği ve teslim olduğu belirtildi.

Hakkari'de kentin karıştığı ve esnafın kepenk kapattığı olayda, MHP İl Başkanı ve son genel seçimlerde MHP Hakkari Milletvekili adayı olan Özbek, 'tefeci' olduğu iddia edilen Nasır Erdal'dan para aldığı daha sonra ödemediği için Erdal'ın kendisini rahatsız ettiği öne sürüldü.

Korucu aileye mensup Özbek'in Hakkari'de sokak ortasında Erdal'ı vurduğu iddia edilirken hastaneye kaldırılan Erdal'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayın ardından Özbek'in yakın koruması ve akrabası İsmail Aslan ise polise giderek Erdal'ı kendisinin vurduğunu söyledi.

Aslan polise teslim olurken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Olay nedeniyle, kentte bulunan Ayna grubu / Erhan Güleryüz'ün bu akşam Hakkari'de vereceği konser de iptal edildi.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN PAYLAŞIM
GÖZLERİ ÇANKIRI'YA ÇEVİRDİ

sosyal-medya-yanlis-paylasim-resim-066.jpg

Hakkari'de yaşanan olay sonrası, sosyal medyada yayınlanan yukarıdaki 'yanlış' (!) mesaj, gözlerin Çankırı'ya çevrilmesine, Google'da 'Çankırı haber siteleri'nin aranmasına, daha da ötesi başta Çankırı MHP İl Başkanı Ahmet Kurt'un telefonları olayın hemen akabinde çalışmaya başladı.

Kendisine ulaştığımız MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt; "Sizin telefonunuza kadar yaklaşık 50 kişi bana ulaştı! İlk etapta büyük bir şaşkınlık yaşadım ancak sonrasında olayın Hakkari'de yaşandığı bilgisiyle hem üzüldüm hem de rahatladım." dedi.

Telefon yağmurundan Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in de etkilendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler