Halil Altıntop Trabzonsporda

Halil Altıntop Trabzonspor'da

Sabah saatlerinde Eskişehir'de Eskişehirspor ile görüşen Halil Altıntop akşam saatlerinde Trabzonsporlu oldu.

Halil Altıntop Trabzonsporlu oldu, Eskişehirspor'a büyük çalım attı. Türkiye'ye Eskişehirspor'a imza atmak için gelen, hatta bu sabah saatlerinde Eskişehir'de bulunan Halil Altıntop, sürpriz bir hamleyle Trabzonspor'a transfer oldu.

İMZA PERŞEMBE

Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden de bu transfer haberini duyurdu. Yapılan açıklamada "Kulübümüzün anlaşmaya vardığı gurbetçi oyuncu Halil Altıntop yarın (Perşembe) 14.00'de Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski ile birlikte Trabzon'un tarihi ve turistik mekanlarından Ayasofya Müzesi'nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacak" ifadeleri kullanıldı.

3 YIILIK ANLAŞMA

Bordo-mavili kulüpten alınan bilgiye göre, bu akşam İstanbul'da Halil Altıntop ve menajeri ile bir araya gelen kulüp yetkililerinin, oyuncuyla 3 yıllığına prensipte anlaştığı bildirildi. Halil Altıntop'un yarın sabah Trabzon'a geleceği belirtildi. Milli futbolcu en son Eintracht Frankfurt formasını giyiyordu.

ŞENER: YERLİ FORVET TRANSFERİNİ ÇÖZMÜŞ OLDUK

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, milli oyuncu Halil Altıntop ile anlaşamaya vardıklarını söyledi. Başkan Şener, yaptığı açıklamada, Halil Altıntop ile her konuda anlaştıklarını belirterek, "Önemli bir oyuncuyla anlaştık. Transfer hayırlı olsun" dedi.

HOCAMIZ ÇOK İSTİYORDU

Teknik direktör Şenol Güneş'in istediği bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını ifade eden Şener, "Halil eşiyle birlikte yarın Trabzon'a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek. Daha sonra da sözleşme imzalayacağız. Bu transferle yerli forvet transferini de çözmüş olduk. Halil, Trabzonspor'a önemli katkı sağlayacaktır. Kaliteli bir oyuncuyu kadromuza kattık" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler