Halil İbrahim Topcu: 1 Mayıs'ta Kucaklama Taşı'ndayız

Halil İbrahim Topcu: 1 Mayıs'ta Kucaklama Taşı'ndayız

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Petrol-İş) 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle etkinlik düzenliyor. Sendikanın Çankırı Şube Başkanı Halil İbrahim Topcu Topcu "Gelin taleplerimizi meydanlarda birlikte aktaralım" çağrısında bulundu.

1 Mayıs Pazar günü Çankırı Merkez'de düzenlenecek etkinlikte Petrol-İş Sendikası Çankırı Şube Başkanlığı koordinesinde saat 11:30 da Kucaklama Taşı mevkiinde toplanacak olan işçiler, davul zurna eşliğinde Anıt Alanı'na kadar yürüyüp basın açıklaması yapacak.  

Petrol-İş Sendikası Çankırı Şube Başkanı Halil İbrahim Topcu; "Dünya yerinden oynar işçiler birlik olsa" diyerek açıklama yaptı ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülkemizin  ve işçi kardeşlerimizin geleceği için alanlardayız. Sendikasızlaştırmaya, güvencesizleştirmeye, kayıt dışı ve düşük ücretlerle çalıştırmaya, insan onuruna yakışmayan her türlü işe, her türlü davranışa 'hayır' diyoruz. İş kazalarının sona erdirilmesini, iş sağlığı ve iş güvenliği önlemlerinin artırılmasını, sağlıklı çalışma ortamlarının oluşturulmasını istiyor ve diliyoruz."

Çankırı halkını, sendikaları ve tüm işçileri davet eden Petrol-İş Sendikası Çankırı Şube Başkanı Halil İbrahim Topcu sözlerini; "Çankırı Merkez ve 11 ilçe vatandaşımızı, işçimizi aileleri ile birlikte, Nevruz havasında, 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına davet ediyoruz. Gelin taleplerimizi meydanlarda birlikte aktaralım." diyerek tamamladı.

petrol-is-sendikasi-duyuru-1-mayis-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler