Hamamda turiste şok taciz!

Hamamda turiste şok taciz!

Kemer’de bir otelin hamamında görevli masöre, geçen yıl Finlandiyalı bir kadın turisti taciz ettiği iddiasıyla hapis istemiyle dava açıldı.

Antalya’da bir otelin Türk hamamında görevli masör Ö.Ü. (27) hakkında, otelde kalan Finlandiyalı turist Michaela Isakas’a (19) masaj yaparken, anüs ve vajinasına parmağını soktuğu iddiasıyla, 10 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Turisti ikna etti!
Isakas, geçen yıl Haziran ayında erkek arkadaşı Lucas Dan Alexander’la tatil için Kemer’deki 5 yıldızlı bir otele geldi. Sevgilisiyle birlikte Türk hamamına giden genç kız masaj yaptırmak isteyince, masör Ö.Ü. tarafından ayrı bir bölüme alındı. Hayatında ilk kez masaj yaptıran Isakas’ın bikinisini de çıkarttıran masör Ö.Ü., iddiaya göre masaj sırasında iki parmağını Finlandiyalı genç kızın anüs ve vajinasına sokup çıkarmaya başladı. Ö.Ü. bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyen Isakas’ı masajın bu şekilde yapıldığına ikna etti. Odaya çıktığında bunun erkek arkadaşına yapılmadığını öğrenen turist kız, soluğu poliste aldı.

Sigortadan para alacak’
İddiaları reddeden masör Ö.Ü. ise, “Ellerim yağlıydı, biraz kaymış olabilir. Ancak kesinlikle o niyetle bir şey olmadı. Bunlar sigortadan para alabilmek için uyduruyor” dedi. Ö.Ü.’nün yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

kaynak: teslime tosun - antalya (dha) - milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler