Harekattan acı haber geldi!

Harekattan acı haber geldi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralı Ahmet Topçu’nun Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavaş, “Barış Pınarı Harekatı kapsamında Ankara Mamak'ta yaşayan hemşehrimiz Ahmet Topçu'nun şehit düştüğü haberini üzüntüyle öğrendik. Kahraman askerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Harekatın ilk asker şehidi olan Topçu'nun ailesinin yaşadığı evinin önünde çok sayıda vatandaş taziye için toplanırken, gelenler için çadırlar belediye tarafından kuruldu. Şehit askerimiz Ahmet Topçu'nun Çorum ili, İskilip ilçesi Örübağ köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Daha sonra Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada da harekat bölgesinde YPG mensuplarıyla çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler