Harun Oflaz: 5 yıl daha Atkaracalar'a hizmetkar olmak istiyorum

Harun Oflaz: 5 yıl daha Atkaracalar'a hizmetkar olmak istiyorum

Pazar günü yapılacak seçimler öncesi Çankırı Merkez ve ilçelerde ardı ardına düzenlenen mitinglerin bir benzeri Atkaracalar ilçesinde de gerçekleşti. AK Parti'nin ilçede düzenlediği mitinge Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu da katıldı.

AK Parti Atkaracalar İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen mitingde konuşan Atkaracalar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Harun Oflaz, "Son güne kadar seçim çalışmalarını sürdüreceklerini, 5 yıl daha Atkaracalar’a hizmetkar olmak istediklerini" söyledi.

Atkaracalar’ın gelecek yarınlara emin adımlarla ilerlemesi belirten başkan adayı Oflaz, "Sizlerin desteğiyle ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişen bir Atkaracalar için çabaladık. 5 yılda vermiş olduğumuz sözlerin büyük kısmını yerine getirmenin yanı sıra, söz verilmeyen ama ilçemizin geleceği için gerekli çalışmaları da projelendirilip hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dolu dolu bir çalışma temposu ile geçirdiğimiz bu süreçte yapmış olduğumuz projelerle ilçemizin daha hızlı büyümesini ve gelişmesini sağladık. Önümüzdeki yıllarda da verdiğimiz sözleri tutacağımızın, Atkaracalar’ımızın daha da iyiye gitmesi için çalışmalarımıza aynı şevk ve kararlılıkla devam edeceğimizin sözünü veriyorum." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan adayı Harun Oflaz’ın ardından AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yücel Erten ve TBMM 27. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu da konuşma yaptı.

atkaracalar-akp-miting-harun-oflaz-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler