Hasan Sopacı eser ve hizmet belediyeciliğine devam ediyor

Hasan Sopacı eser ve hizmet belediyeciliğine devam ediyor

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı şimdi de yeni Meslek Yüksek Okulu binasının yapım çalışmalarını başlattıklarını açıkladı.

“Biz belediye olarak şunu biliyoruz ki eğitim Çerkeş’te olsun biz gerekirse belediye hizmetlerimizi çadırda devam ettiririz." diyerek 2022 yılında ilçeye öğrenci gelsin diye mevcut belediye binasını Çankırı Karatekin Üniversitesi’ne devreden Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı şimdi de yeni Meslek Yüksek Okulu binasının yapım çalışmalarını başlattıklarını açıkladı.

Çerkeş İstasyon Mahallesi Belediye Kültür Merkezinin yanına inşa edilecek yeni Çerkeş Meslek Yüksek Okulu’nun temel kazma çalışmaları başladı.

img-20240608-wa0007.jpgimg-20240608-wa0004.jpgimg-20240608-wa0001.jpg

Üniversite binası projesi Çerkeş Meslek Yüksek Okulu ihtiyaç listesine göre hazırlanmış; oturum alanı 750 metre kareden toplam 3750 metre kare kapalı alana sahip. Bodrum+ zemin kat + 1. Kat+2+kat + 3. Kattan oluşmaktadır. İçerisinde 10 adet derslik, 10 adet çalışma ve araştırma laboratuvarları ,1 adet bilgisayar laboratuvarı, 140 kişilik konferans salonu, atölyeler, yemekhane, kafeterya ve idari ofisler bulunmaktadır.

img-20240608-wa0000.jpg

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Değerli hemşehrilerim, kıymetli Çerkeşliler ;Eski Belediye hizmet binamızı vererek başlattığımız Çerkeş Meslek Yüksek Okulu sevdamız devam ediyor. Daha kaliteli bir eğitim ve öğretim faaliyeti için yeni bir Meslek Yüksek Okulu binasına ihtiyacımız olduğunu değerlendirerek proje çalışmalarını tamamladığımız Meslek Yüksek Okulu’nun yapımı çalışmalarına başladık. Bu çerçevede İstasyon Mahallesi Belediyemiz Kültür Merkezi yanındaki alanda temel atma çalışmalarımızı başlattık. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler